1900-01-01

Assa Abloy køber tjekkisk RFID-virksomhed

Assa Abloy har underskrevet en aftale om erhvervelse af Lux-Ident, en førende tjekkisk leverandør af RFID-komponenter (Radio Frequency Identification).

- Lux-Ident er en strategisk teknologisk tilføjelse til Abloy. Købet styrker vores nuværende tilbud inden for RFID-komponenter. Erhvervelsen af Lux-Ident vil styrke koncernens position inden for smarte komponenter markant og tilbyde supplerende vækstmuligheder, siger Nico Delvaux, koncernchef for Assa Abloy.

Stefan Widing, chef for forretningsenheden HID Global og Executive Vice President Assa Abloy, kommenterer også overtagelsen:

- HIDs stærke position inden for RFID-teknologi positionerer os som en førende leverandør af komponenter til forskellige applikationer inden for RFID og IoT. Købet af LUX-IDent optimerer vores produktportefølje yderligere med flere muligheder for at tilbyde kundetilpasning i både store og små projekter, siger han.

- Ved at udvide vores tilstedeværelse i Central- og Østeuropa med Lux-Ident, styrker vi mulighederne for at betjene vores kunder lokalt, mens vi tilbyder vores RFID-teknologi på nye markeder.

Lux-Ident blev grundlagt i 2002 og har cirka 145 ansatte. Hovedkontoret er beliggende i Lanškroun, Tjekkiet. Salget i 2019 forventes at udgøre SEK 180 mio.


Leverantörer
Ändra marknad
Till toppen av sidan
Stäng