Lennart Alexandrie, VD för AR Media International, konstaterar i TV-klippet att tävlingen präglats av pandemin men att det fanns ett mycket starkt stöd från sponsorer och spelare att genomföra eventet och att restriktionerna med hänsyn till covid-19 respekterades.

– Det är helt fantastiskt att få vara här och bra väder. Vi är här som sponsorer och träffar både kunder, leverantörer och medarbetare och branschen som helhet. Ett jättebra event, säger Ulrika Gregorsson, VD för Copiax.

Enacos CEO Thomas Lundin framhåller tillfället att nätverka och få höra nyheter om vad som händer i branschen – något som ofta ges möjlighet när spelarna kommer till en tee med sponsortält.

Marcus Ribbing, Business Development Manager på Techwin Hanwha, svarar på frågan vad det ger rent konkret att vara med och sponsra SkyddGolfen Detektor Open:

– Framförallt mycket kontaktvägar, man träffar nya kunder, gamla kunder, och framförallt även en del affärer som vi jobbar vidare på, säger han.

Linus Netterlid – som vann tävlingen – medverkar också i klippet, liksom Carina Eriksson, Key Account Manager på Stanley Security, Nexus VD Magnus Malmström, Johan Sallvik, Key Account Manager på Assa Abloy, Freddie Parrman, VD för Seriline, Per Klingvall, chef för Rådgivning, Information och Public Affairs på Stöldskyddsföreningen och Deniz Baykal, projektledare för tävlingen och försäljningschef på AR Media International.