02-04-2021

Kunstig intelligens gør Kina til USAs største trussel

USA ønsker at inddrage sine allierede og partnere i arbejdet mod cybertrusler.

USA planlægger strengere avancerede teknologiregler og overvejer at gengælde cyberangreb. Det viser en ny guide til national sikkerhed.

Den nye amerikanske administration har produceret en ny vejledning om national sikkerhed, og den siger, at Kina er den største trussel i dag. Årsagen til dette er evnen til at forbinde teknologi med økonomi, diplomati og militære ressourcer, skriver Computer Sweden.

Ifølge guiden er Kina "den eneste konkurrent, der potentielt kan kombinere sin økonomiske, diplomatiske, militære og tekniske magt for at udfordre et stabilt og åbent internationalt system over tid".

Blandt andet blev Australien påpeget af Australien sidste år som ansvarlig for et omfattende cyberangreb. US National Security Guide nævner kvantecomputere og kunstig intelligens som teknologier med potentialet til at "forme alt fra den økonomiske og militære balance mellem stater til fremtiden for arbejde, velstand og ulighed inden for dem."

I henhold til retningslinjerne ønsker den amerikanske regering at inddrage sine allierede og partnere i arbejdet mod blandt andet cybertrusler.



Leverandører
Ændre marked
Tilbage til toppen
Luk