13-07-2021

Prosero køber finsk sikkerhedsvirksomhed

Ceo Fredrik Gren byder endnu en virksomhed velkommen til Prosero Security.

Den hutigt ekspanderende svenske virksomhed Prosero styrker sin tilstedeværelse i det sydlige Finland gennem opkøb af Lukitustekniikka-STY Oy. Selskabet blev grundlagt i 1979 og tilbyder tjenester inden for installation, projektledelse, service og vedligeholdelse og har en bred kompetence inden for låse- og adgangssystemer, dørautomatik, alarmer, brand og CCTV.

Selskabet har i mange år konsekvent leveret et stærkt resultat med god fortjeneste og har etableret en stærk position som en af de førende aktører i branchen. Lukitustekniikka har opbygget en attraktiv kundebase med stærke relationer til regionens bygge- og ejendomsselskaber og omsatte 3 millioner EUR i 2020 med 17 ansatte med base på selskabets kontorer i Kotka og Hamina.

- Med tiden har virksomheden udviklet sig til en stor leverandør af låse og sikkerhedssystemer. Vi har altid haft en stærk vilje til at være på forkant inden for branchen og et ønske om at udvikle virksomheden til gavn for vores kunder. Den nye ejerstruktur styrker virksomhedens konkurrenceevne og gør det muligt for os også at vokse i fremtiden. Lukitustekniikkas aktiviteter vil fortsætte i Kotka og Hamina som tidligere, plus at vi nu har en betydelig støtte fra koncernen Prosero, siger Jukka Lilja, medejer, og Matti Laitila, medejer og adm. dir., Lukitustekniikka-STY Oy.

- Vi er stolte over at kunne byde Lukitustekniikka velkommen til Prosero. De har en stærk markedsposition i en region, der er strategisk vigtig for os. Sammen supplerer de vores eksisterende aktiviteter godt og styrker vores leveringsevne i attraktive projekter, kommenterer Fredrik Gren, adm. dir., Prosero Security Group AB.

Prosero er repræsenteret 53 steder i Sverige, 25 steder i Norge, 6 steder i Danmark og 5 steder i Finland. Den samlede omsætning er ca. to milliarder SEK.



Leverandører
Ændre marked
Tilbage til toppen
Luk