03-06-2021

Københavns Politi lancerer borgerråd

- Vi vil gerne blive bedre til at lytte til borgerne og inddrage deres oplevelser og erfaringer mere i vores arbejde, siger politidirektør Anne Tønnes. Foto: Morten Larsen, Københavns Politi

Københavns Politi har i denne uge lanceret et borgerråd. Formålet er at sætte borgerne i fokus og inddrage deres input i politiets arbejde med at skabe større tryghed. Initiativet begynder i Tårnby og vil derefter fokusere på andre områder af byen.

I denne uge har Københavns Politi fået et borgerråd.

- Vi kalder det et borgerråd, fordi vi vil spørge borgerne til råds om en række temaer, siger politidirektør Anne Tønnes, og fortsætter:

- Vi vil gerne blive bedre til at lytte til borgerne og inddrage deres oplevelser og erfaringer mere i vores arbejde. Det, tror vi, vil øge trygheden og tilliden til os som politi, og derfor lancerer vi borgerrådet, 

For at få så mange perspektiver med som muligt, vil borgerrådet bestå af forskellige aktiviteter. Politiet kommer både til at invitere til fysiske møder, når coronareglerne tillader det, lave repræsentative borgerundersøgelser og stille spørgsmål på den nye, digitale platform, mitkbhpoliti.dk.

- Vi begynder i Tårnby og inviterer borgere, som bor og arbejder i kommunen, til at give os deres input til, hvordan vi kan styrke trygheden i området. Det kan de gøre fra i dag af på den digitale platform, siger Anne Tønnes.

Senere vil der blive fokuseret på andre temaer og områder af byen, hvor borgerne også vil blive spurgt til råds.

- Jeg glæder mig til at få en mere direkte dialog med borgerne, og jeg håber, at mange har lyst til at være med, så vi får en masse gode input, vi kan arbejde videre med, siger politidirektøren.



Leverandører
Ændre marked
Tilbage til toppen
Luk