Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen

Registrering
Registrera dig online innan du kommer till Sectech!

Entré för besökare
Registrera dig gratis och skriv ut din badge. Fackmässa. Barn under 15 år endast i vuxens sällskap.


Nyheter

2023-09-18

Han leder Sectech-seminarierna med fokus på branschens utmaningar

Det blir många intressanta paneldiskussioner och presentationer på Sectech den 24 - 25 oktober, där teknikens möjligheter och framför allt branschens stora utmaningar utgör fokus. Som moderator ska Markus Lahtinen knyta ihop programmet.


Markus Lahtinen leder Sectech-seminarierna.

Det är inte bara säkerhetsutställningen som tilldrar sig intresse på Sectech. Här finns också ett starkt seminarieprogram med presentationer och paneldiskussioner där aktuella frågor kring säkerhetsbranschens tekniksektor och dess trender står i fokus. I år diskuteras bland annat AI, molntjänster, ansiktsavläsning och öppna system.

– Här inbegrips också en diskussioner om branschföretagens transformation mot tjänstefiering, samt branschens beredskap för ny lagstiftning som skärper kraven på säkerhetssystemens cybersäkerhet med mera, säger Lennart Alexandrie, publisher på AR media som är ansvarig för programinnehållet.

Teknikens möjligheter– också utmaningar

Seminarierna, som huvudsakligen utgörs av paneldiskussioner, lyfter naturligtvis också teknikens möjligheter.

– Det händer otroligt mycket inom teknikområdet, framför allt ser vi ett genombrott för AI och molnlösningar. Men också denna vinkling inrymmer stora utmaningar för en bransch som till sin natur är konservativ och därför har ett stort behov av kunskap och kompetensförsörjning.

Ny webbsida

En nyhet för i år är att Sectech-programmet är nu uppe på nya webbsidan för Sectech.

– Ja, äntligen är vår nya webbsida uppe. Så nu kan alla som vill delta på presentationer registrera sitt besök på Sectech samt de seminarier de vill deltaga på.

Lahtinen – ny moderator

En som verkligen har en utmaning under Sectech-dagarna är Markus Lahtinen, universitetsadjunkt vid institutionen för informatik på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Han ska ställa de intressanta frågorna och knyta ihop alla programpunkter på Sectech-scenen.

– Vi känner oss väldigt trygga med Markus Lahtinen som moderator. I säkerhetsbranschens är han mest känd som kameraforskare men han har ett stort engagemang för de frågor som Sectech tar upp och ett brett kunnande som gör att han med kluriga frågor får alla paneldiskussioner att leva. På ett lysande sätt modererade han teknikseminarierna på Skydd 2022 och även vår konferens #Trygghetnu i våras.


Fotnot:
För fackfolk i säkerhetsbranschen är såväl entré till Sectech-utställningen och seminarierna helt kostnadsfria. Allt som krävs för att komma in på Sectech är anmälan till utställningen och därefter registrering till seminarierna.

M

Skriv ut Skriv ut  
Entrésponsor

Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: