Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen

Registrering
Registrera dig online innan du kommer till Sectech!

Entré för besökare
Registrera dig gratis och skriv ut din badge. Fackmässa. Barn under 15 år endast i vuxens sällskap.


Nyheter

2022-03-14

Sectech slog nytt norskt rekord

Sectech, som avslutades torsdags, blev en rungande succé som lockade 1.395 personer till Nova Spektrum i Lilleström. Av dessa var 980 besökare och övriga 415 personer representerade de 67 utställarföretagen som fanns på plats.
Totalt infann sig 1.395 personer på plats när Sectech arrangerades på Nova Spektrum i Lilleström.

Seminarierna som baserades på paneldiskussioner om tekniktrenderna på säkerhetsmarknaden lockade också mycket folk. Totalt registrerades 938 bokade platser på seminarierna under de två mässdagarna – ett nytt rekord!

– Jättekul. Särskilt som programmet baserades på paneldiskussioner kring nischade teknikområden. Det har vi inte gjort tidigare på Sectech i Norge, men precis som i Sverige blev det en succé och faktiskt ännu fler deltagare än i Stockholm, säger Lennart Alexandrie, publisher på AR Media International, som ansvarade för seminarieprogrammet.

Flest registrerade deltagare hade paneldiskussionen om intelligent videoövervakning (168), följt av passerkontroll (167). Men även paneldiskussionerna kring smarta byggnader (136) och larmsystem (122) lockade stor publik.

Det var tredje gången gillt för Sectech i Norge. Event ställdes in två gånger under 2021, men den 9 – 10 mars kunde eventet äntligen hållas i Spektrum Nova i Lilleström.

– Så skönt att vi äntligen fick arrangera Sectech. Att eventet välkomnades av så många kvalificerade besökare och att våra utställare var så nöjda värmer extra mycket, säger Deniz Baykal, projektchef för Sectech, som menar att årets event överträffade succén från 2019.

– Ja, faktiskt. Det här var den bästa norska upplagan av Sectech någonsin, säger hon.

När det gäller antalet utställare överträffade årets Sectech sin föregångare 2019. Då fanns 51 utställare på plats. I år var det 67 utställare.

– Vi är väldigt nöjda över utfallet och inte minst all positiv feedback som kommit från såväl utställare som besökare. Årets Sectech bekräftar att det finns en enorm kunskapstörst när det gäller säkerhetsteknik, inte bara i leverantörsledet, utan också slutkundsledet som, precis som i Sverige var starkt representerat bland seminariedeltagarna, säger Lennart Alexandrie avslutningsvis.

Sectech är ett event som drivs och arrangeras av AR Media International och Stockholmsmässan.

Skriv ut Skriv ut  
Entrésponsor

Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: