Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen

Registrering
Registrera dig online innan du kommer till Sectech!

Entré för besökare
Registrera dig gratis och skriv ut din badge. Fackmässa. Barn under 15 år endast i vuxens sällskap.


Nyheter

2022-02-07

Nu är Sectech-utställningen i Norge fullbokad och större än någonsin

Den 9 – 10 mars 2022 är möts säkerhetsbranschens aktörer på Sectech igen. Denna gång på Nova Spektrum i Lillestrøm, utanför Oslo. Intresset för Sectech Norway är stort.

– Redan i december var alla monterplatser i utställningen bokade, men vi lyckades skapa ytterligare ytor för att ge plats för de nuvarande 67 utställarna i de 70 montrarna, säger Deniz Baykal på AR Media International, som är projektchef för Sectech.

Vi är så klart väldigt glada över den stora efterfrågan. Samtidigt är det lite tråkigt att vi inte kan erbjuda alla företag som vill ställa ut en plats på mässan, säger Deniz Baykal.

Även besöksregistreringen ser bra ut, enligt Deniz Baykal.

–Det tickar på. Eventet skulle egentligen ha ägt rum för ett år sedan, men fick vi skjutas fram ett år. Så nu är det tre år sedan som Sectech Norway arrangerades och längtan att träffa kollegor, leverantörer samt befintliga och potentiella kunder är påtaglig.

Intresset för Sectech fick en boost när Norges statsminister Jonas Gahr Støre meddelade om lättnader gällande covid-restriktionerna i början av januari, Sedan dess har den norska regeringen tagit bort merparten av restriktionerna och meddelat att man siktar på att lyfta de sista restriktionerna senast den 17 februari.

– Vi är så klart väldigt glada över den stora efterfrågan. Samtidigt är det lite tråkigt att vi inte kan erbjuda alla företag som vill ställa ut en plats på mässan, säger Deniz Baykal.

Precis som vid tidigare Sectech-event är det stort fokus på teknik i såväl den kompakta utställningen som på seminariescenen. Mycket kommer kretsa kring vad som händer inom videoövervakning, passerkontroll och inbrottslarm i en tid där AI, biometri, molnlösningar, cybersäkerhet och mobila lösningar för hantering av säkerhetssystem utgör tydliga trender. Säkerhetsteknikens roll i smarta byggnader och smarta städer och hur man maximerar perimeterövervakningen är två exempel på paneldiskussioner i seminarieprogrammet.

Att eventet kommer domineras av norska företag är så klart ett faktum, men också många svenska och internationella företag finns på plats som utställare. Den skandinaviska prägeln blir allra tydligast i seminariet där en mix av norrmän/norskor, svenskar och danskar vanligen deltar i seminarierna.

– Det är i branschen expertisen om säkerhetstekniken finns. Och det är jättekul att branschföreträdare från tre olika länder finns på plats för att diskutera den allra senaste trenderna. Vi är övertygade om att detta kommer att tilltala besökarna, säger Lennart Alexandrie, vd på AR Media International, som ansvarar för seminarierna.

För Deniz Baykal, som under pandemin kastats mellan hopp och förtvivlan när det gäller eventets vara eller inte vara, är det en stor lättnad att allt går åt rätt håll nu.

– Ja, vi ser verkligen fram emot att träffa utställarna och besökarna på Sectech Norway igen. Det ska bli riktigt roligt, säger hon.

Skriv ut Skriv ut  
Entrésponsor

Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: