Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen


Nyheter

2021-09-27

Branschens syn på cybersäkerhet – tema på Sectech-seminarie

Den 27 - 28 oktober arrangeras Sectech 2021. Förutom den kompakta utställningen bjuds på ett fullmatat seminarieprogram som tar upp marknaden för säkerhetstekniska produkter och tjänster och teknikens möjligheter och begränsningar i en expanderande IoT-värld. En programpunkt som sticker ut handlar om cybersäkerhet och hur aktörerna på den marknaden för fysisk säkerhet ser på den.


Programpunkten "Cybersäkerhet – hur rustad är leverantörerna av larm, passerkontroll och videoövervakning?" handlar de ökande cyberhoten mot företag och offentliga verksamheter och om behovet av cybersäkerhetskompetens, Inte minst när det gäller fysisk säkerhet, då dagens säkerhetssystem vanligen är nätverksbaserade.

Vad kan leverantörer av system för passerkontroll, videoövervakning och larm om cybersäkerhet? Hur ska beställarna av säkerhetssystem veta vilka produkter, lösningar och leverantörer de ska välja ur ett cybersäkerhetsperspektiv? Hur ser cyberhoten ut och hur ska lösningarna för fysisk säkerhet cybersäkras? Hur rustade är aktörerna på den fysiska säkerhetsmarknaden? Vad händer på utbildnings- och certifieringssidan, vilka krav ställs och bör ställas på installationsföretag och integratörer? Hur kan slutkunderna få en chans att bedöma leverantörernas cyberkompetens?

Några av paneldeltagarna är Anders Nydén, Secure Communications Expert, Addsecure, Fredrik Rylander, KAM, Axis, Anders Kjellberg, affärsutvecklingschef, Mobotix, Anders Karlsson, produktspecialist, Bosch Security.

Seminarierna på Sectech är öppna för alla mässbesökare, men kräver att man bokar in sig.

– Även om covid-restriktionerna är borttagna vill vi ha kontroll på inflödet av åhörare så att vi kan skapa en säker miljö för alla som kommer till eventet. Därför kräver vi att man loggar in och anmäler sig till seminarierna, säger Deniz Baykal.

För mer information om och för anmälan till seminarierna på Sectech – klicka här.

Skriv ut Skriv ut  

Utställarinfo
Entrésponsor

Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: