Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen


Nyheter

2021-09-08

Sectech först att slippa smittskyddsrestriktioner

Igår meddelade regeringen att man tar bort begränsningarna för hur många som får delta i offentliga tillställningar. från och med den 29 september. Det betyder att 20-årsjubilerande Sectech den 27 – 28 oktober blir det första större säkerhetseventet i Skandinavien som arrangeras utan särskilda smittskyddsrestriktioner.

Deniz Baykal, Sectechs projektchef, ser väldigt positivt på regeringens besked att ta bort restriktionerna kring antal besökare på mässor, men utlovar ändå att redan vidtagna försiktighetsåtgärder bibehålls.

Sectech är vanligen en kompakt säkerhetsmässa med teknikfokus där många utställare och besökare möts på en relativ liten yta. Med hänsyn till pandemin kommer det inte vara så 2021. Istället präglas utställningsdesignen av utrymmen för att möjliggöra social distansering. Breda gånger och sunda avstånd mellan montrarna möjliggör säkra avstånd mellan besökare och utställningspersonal.

– De åtgärderna är redan tagna så de kommer bestå och vi ska de nya direktiven till trots, även med andra åtgärder, säkerställa att Sectech blir ett tryggt event för såväl utställare som besökare, säger Deniz Baykal, Sectechs projektchef, som ser väldigt postivt på regeringens besked.

– Ja, så klart. Nu är förutsättningarna de allra bästa för att Sectech ska bli just den mötesplats som så många av oss har efterlängtat, säger hon.

Förutom en fullbokad utställning kommer Sectech arrangera seminarier och paneldiskussioner som kretsar kring trender och viktiga frågor som rör marknaden för fysisk säkerhet, framför allt när det gäller teknikbaserade tjänster. AI, smarta städer och cybersäkerhet är några av de mer highlightade ämnena som tas upp.

Skriv ut Skriv ut  

Utställarinfo
Entrésponsor

Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: