Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen

Registrering
Registrera dig online innan du kommer till Sectech!

Entré för besökare
Registrera dig gratis och skriv ut din badge. Fackmässa. Barn under 15 år endast i vuxens sällskap.


Nyheter

2021-06-28

Nu är Sectech-utställningen fullbokad

För en vecka sedan rapporterade Securityworldmarket.com om att det endast fanns 13 lediga montrar kvar på höstens stora säkerhetsevent i Stockholm, Sectech den 27-28 oktober. Nu meddelas att hela utställningen är fullbokad.

– Vi är så klart jätteglada över den enorma efterfrågan. Samtidigt är det ju tråkigt att vi inte kan erbjuda alla företag som vill ställa ut en plats på mässan. Vi ser just nu över om vi kan öppna upp utrymme för några montrar till, säger Deniz Baykal, Sectechs projektchef.

Vi ska se till att Sectech blir just den mötesplats som så många av oss har efterlängtat, säger Deniz Baykal.

Sectech är vanligen en kompakt säkerhetsmässa med teknikfokus där många utställare och besökare möts på en relativ liten yta. Med hänsyn till pandemin kan det inte vara så 2021. Istället präglas utställningsdesignen av utrymmen för att möjliggöra social distansering. Breda gånger och sunda avstånd mellan montrarna möjliggör säkra avstånd mellan besökare och utställningspersonal.

– Så klart vi måste anpassa oss och den respons vi fått på den nya planskissen är väldigt positiv. När samhället så sakteliga öppnar upp så bör det ske med försiktighet och säkerhetsutställningar utgör inget undantag, säger Deniz Baykal.

Tryggt event
Just nu pågår arbetet att utforma seminarier som kommer arrangeras parallellt med utställningen. Även dessa kommer förstås präglas av sunt tänkande för att undvika smittrisker.

– Vi vill se till att alla som kommer till Sectech ska känna sig helt trygga vare sig de besöker utställningen eller seminarierna. Även om smittrisken är väldigt låg i oktober så ska vi som arrangörer göra allt vi kan för att alla ska känna trygghet när de besöker eventet, säger Deniz Baykal.

– Därutöver ska vi naturligtvis se till att Sectech blir just den mötesplats som så många av oss har efterlängtat, kommenterar hon avslutningsvis.

Fotnot: Om det blir skapas flera monterplatser på Sectech så kommer det att meddelas av arrangörerna (AR Medias International och Stockholmsmässan) i augusti. Det som är intresserade att ställa ut bör kontakta Sectechs projektchef Deniz Baykal ( deniz.baykal@armedia.se ).


Skriv ut Skriv ut  
Entrésponsor

Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: