Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech DENMARK

Copenhagen

Registrering
Registrera dig online innan du kommer till Sectech!

Entré för besökare
Registrera dig gratis och skriv ut din badge. Fackmässa. Barn under 15 år endast i vuxens sällskap.


Nyheter

2019-11-06

Traka lanserar intelligenta skåp på Sectech

Den ökade efterfrågan av intelligenta skåp för att kunna hantera IT-enheter som tablets, PDA:er, scanners, mobiltelefoner och nycklar resulterar nu i att Traka förstärker sin position i Norden med Fredrik Granath som Sales Engineer. Samtidigt lanserar Traka sina nya lösningar på Sectech i Stockholm den 19 - 20 november. Lösningen, med intelligenta nyckelskåp, finns redan ute hos ledande företag inom handel över hela Norden. Trakas nya skåp syftar till att ge företagen säker och smidig kontroll över företagets gemensamma nycklar, tablets och handscanners.


akas nya skåp syftar till att ge företagen säker och smidig kontroll över företagets gemensamma nycklar, tablets och handscanners.

Behovet av intelligent förvaring inom retail och distribution ökar kraftigt eftersom det ställs allt högre krav på säker och effektiv hantering av teknikutrustningen.Utmaningen ligger i att alla enheter är hela, laddade, på plats och uppdaterade när nästa skift börjar.

– Företagens hantering av teknikutrustning, som används av många olika anställda under dygnets alla timmar, ställer höga krav på att det är enkelt, effektivt och säkert för alla inblandade. Våra lösningar underlättar och kapar många dyrbara timmar i administration och irritation hos företag och anställda som är beroende av sin bärbara teknik, säger Johan Lokind, Business DevelopmentManager för Traka i Norden.

 – De intelligenta skåpen handlar inte bara om säkerhet, utan hjälper även IT-avdelningen med uppdateringar och tar bort ansvaret hos varje enskild anställd att tekniken fungerar och att enheterna är tillbakalämnade och laddade, avslutar Johan Lokind.

Skriv ut Skriv ut  
Entrésponsor

Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: