Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen


SEMINARER

Seminarene

Mange av seminarene på Sectech handler selvsagt om mulighetene med sikkerhetsteknologiske løsninger. Hvilke trender gjelder i dag og hva kan vi forvente oss av morgendagen?

Hva er sikkerhetsteknologiens rolle i et økende IoT-samfunn? Hvor stor er den rollen globalt, og hva er det som driver utviklingen? Hvor langt har teknologien kommet innenfor alarm, adgangskontroll og videoovervåking? Hvordan her disse undersektorene utviklet seg og hvor parate er de med tanke på utviklingen mot IoT, smarte bygninger og byer, samt behovet for å knytte sammen flere og flere systemer? Hvordan kommer AI til å påvirke sikkerhetstilbudene?

I tillegg til rene sikkerhetsfunksjoner kan dagens sikkerhetssystemer levere data til både facility management og business intelligence, men hvordan trenger sikkerhetsleverandørene igjennom til sluttkundenes ledelser og IT-ansvarlige med budskapet om teknologienes muligheter? Hvor befinner sikkerhetsbransjen seg med tanke på utviklingen mot Security-as-a-Service (SaaS)?
UTSTILLERINFORMASJON

Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: