Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2022-05-30

Ny hall for Sectech i Nova Spektrum 2023 – flere utstillere allerede klare

Sectech samlet 1 395 sikkerhetsfagfolk til Nova Spektrum i Lillestrøm da sikkerhetsmessen fant sted i mars 2022. Nå har AR Media International åpnet opp 2023 Sectech for booking av utstillerstander i en større hall som gjør at alle deler av arrangementet kan holdes samlet.


Sectech Norge arrangeres egentlig annethvert år, men ettersom 2022-arrangementet egentlig skulle blitt holdt i 2021, arrangeres neste utgave redan den 8.- 9 mars 2023 i Nova Spektrum i Lillestrøm.

– Da flyttes arrangementet fra A-hallen til B-hallen, noe som gjør at alle aktiviteter kan holdes samlet – både utstilling, seminarer og Open Forum-sesjoner. Tidligere kunne Open Forum-sesjonene ikke holdes i direkte tilknytning til utstillingen på grunn av plassmangel, sier Deniz Baykal, salgssjef i AR Media International og prosjektleder for Sectech, som allerede har begynt å booke utstillere til arrangementet.

– Vi ønsker å være tidlig ute for å kunne forberede oss på best mulig måte slik at vi kan lage et minst like bra Sectech 2023 som vi gjorde i 2022. Siden det er utstillerne vi har å takke for suksessen i 2022, ønsker vi å raskt kunne sikre at de som ønsker attraktive plasser får en mulighet til å bestille dem allerede nå til 2022-prisen, sier hun videre.

Rundt 20 utstillere har allerede grepet muligheten og booket seg inn.

Seminarene er under forberedelse
Samtidig pågår allerede forberedelsene til seminarene for Sectech 2023.

– Vi håper å kunne presentere hele eller deler av seminarene i august 2022. Som vanlig vil det handle om mulighetene sikkerhetsteknologien gir og utfordringene som bransjens teknologileverandører står overfor, sier Lennart Alexandrie, utgiver i AR Media International AB, og ansvarlig for seminarprogrammet.

Fotnote: For informasjon om Sectech og plantegninger samt booking av stand på Sectech 2023 i Nova Spektrum - se www.sectech.nu

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: