Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen






Nyheter

2022-03-14

Sectech satte ny norsk rekord

Sectech, som ble avsluttet på torsdag, ble en rungende suksess som lokket 1 395 personer til Nova Spektrum i Lillestrøm. Av disse var 980 besøkere og de resterende 415 personene var representanter fra de 67 utstillende selskapene som var på plass.

Totalt 1395 personer var til stede da Sectech ble arrangert på Nova Spektrum i Lillestrøm.

Seminarene som var basert på paneldebatter om teknikktrender på sikkerhetsmarkedet lokket også mye folk. Totalt ble det registrert 938 bookede plasser på seminarene under de to messedagene – en ny rekord!

– Kjempegøy. Spesielt ettersom programmet var basert på paneldebatter rundt nisjede teknikkområder. Det har vi ikke gjort tidligere på Sectech i Norge, men på samme måte som i Sverige ble det en suksess og faktisk enda flere deltakere enn i Stockholm, sier Lennart Alexandrie, utgiver på AR Media International, som var ansvarlig for seminarprogrammet.

Flest registrerte deltakere hadde paneldebatten om intelligent videoovervåking (168), fulgt av adgangskontroll (167). Men også panledebattene rundt smarte bygninger (136) og alarmsystem (122) lokket mye folk.

Det var på det tredje forsøket det fungerte for Sectech i Norge. Arrangementet ble utsatt to ganger i 2021, men den 9.-10. mars kunne endelig arrangementet holdes i Nova Spektrum i Lillestrøm.

– Så bra at vi endelig fikk arrangere Sectech. At arrangementet ble ønsket velkommen av så mange kvalifiserte besøkere og at våre utstillere var så fornøyde varmer litt ekstra, sier Deniz Baykal, prosjektsjef for Sectech, som mener at årets arrangement overtraff suksessen fra 2019.

– Ja, faktisk. Dette var den beste utgaven av Sectech Norge noensinne, sier hun.

Når det gjelder antall utstillere overtraff årets Sectech sin forgjenger 2019. Da var det 51 utstillere på plass. I år var det 67 utstillere.

– Vi er veldig fornøyde over resultatet og ikke minst for alle positive tilbakemeldinger som har kommet fra både utstillere og besøkere. Årets Sectech bekrefter at det finnes en enorm kunnskapstørst, ikke bare i leverandørleddet, men også blant sluttkunder, som på samme måte som i Sverige var sterkt representert blant seminardeltakerne, sier Lennart Alexandrie avslutningsvis.

Sectech er et arrangement som drives og arrangeres av AR Media International og Stockholmsmässan.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: