Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2022-03-09

Optex løsninger for perimeterovervåking vises på Sectech

Sectech Norge arrangeres den 9.–10. mars på Nova Spektrum i Lillestrøm. Blant utstillerne finnes sensorprodusenten Optex som skal vise fram sine seneste løsninger for avansert perimetersikkerhet, inklusive live-demonstrasjon av den prisbelønte Lidar-detektorserien, Redscan Pro.

Redscan Pro ble utsett til beste produkt innen alarm og deteksjon 2021 av juryen for Detektor International Awards.

Den Onvif-profil S-kompatible Redscan Pro-serien inkluderer en flersone-deteksjonslogikk og en integrert kameramodul som gir lang avstandsdeteksjon med høy presisjon. Derfor er Redscan Pro en passende løsning for høysikkerhetsområder inklusive kritisk infrastruktur og logistikksentraler.

På Sectech kommer Optex til vise – for første gang – sin nylig lanserte firmware for Redscan Pro-serien. Den oppgraderte firmwaren har dynamisk hendelsesfiltrering, noe som gjør at advarsler kan konfigureres til å oppfylle spesifikke deteksjonskriterier eller logikk. For eksempel kan alarm utløses basert på sekvensen av sonedeteksjon, som at et objekt/mål kommer inn i en spesifikk sone først og deretter inn i en annen. Dette muliggjør filtrering av hendelser slik at sikkerhetspersonale kan fokusere på det som er av virkelig interesse.

I tillegg til å stille ut på Sectech kommer Optex også til å være representert under seminarprogrammet. Mark Cosgrove, divisjonssjef for Optex i Vest-Europa, deltar nemlig i paneldebatten om perimetersikkerhet som finner sted på torsdag 10. mars.

– Jeg er veldig glad for å få være med på denne sesjonen om avansert perimetersikkerhet sammen med våre teknikkpartnere. Dette er den perfekte plattformen for å diskutere de seneste deteksjonsteknologiene, fra fiberoptiske og volumetriske sensorer til Lidars, samt hvordan disse fordelaktig støtter det overordnede sikkerhetssystemer, sier Mark Cosgrove, som understreker at Norge og Norden stort sett har blitt stadig viktigere markeder for Optex.

– Vi har arbeidet med et antall større sikkerhetsprosjekt og installasjoner innen transport-, forsvars- og kommersielle sektorer under de siste årene. Sectech gir oss en ideell mulighet til å ytterligere knytte kontakter i markedet og treffe nye og eksisterende partnere og kunder for å diskutere deres behov og å ytterligere øke vårt nærvær i regionen.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: