Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2022-03-09

I dag åpner endelig Sectech Norge dørene igjen

I dag åpner Sectech Norge, på Nova Spektrum i Lillestrøm, en fullspekket utstilling med rekordmange utstillere.

Seminar-programmet under disse to dagene er også spekket med spennende og interessante tema som allerede har fått veldig stor oppslutning.


Hit kommer produsenter, distributører, integratorer og installatører. Av besøkende inkluderes representanter for sluttkunder som sikkerhetssjefer, IT-sjefer, driftsledere og så videre. Alle markedsaktører i sikkerhetssektoren er representert under messedagene.

Det har vært en stor pågang til seminarene/paneldebattene denne gang, og minst fire av seminarene har så langt over 100 påmeldte.

– Veldig moro å se at paneldebattene lokker så mange tilhørere under hele formiddagen, men også ettermiddagens sesjoner har mange deltakere, sier Deniz Baykal, prosjektsjef for Sectech.

At arrangementet kommer til å domineres av norske selskap er så klart et faktum, men også mange svenske og internasjonale selskap finnes på plass som utstillere

Kostnadsfri entré gjelder for både utstillingen og tilgang til seminarene og paneldebattene. Det kreves bare at besøkerne registrerer seg for messen og får de programpunktene man ønsker å delta på.

For besøksregistrering og påmelding til seminarene, logg inn på www.sectech.nu

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: