Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen






Nyheter

2022-03-09

I dag åpner endelig Sectech Norge dørene igjen

I dag åpner Sectech Norge, på Nova Spektrum i Lillestrøm, en fullspekket utstilling med rekordmange utstillere.

Seminar-programmet under disse to dagene er også spekket med spennende og interessante tema som allerede har fått veldig stor oppslutning.


Hit kommer produsenter, distributører, integratorer og installatører. Av besøkende inkluderes representanter for sluttkunder som sikkerhetssjefer, IT-sjefer, driftsledere og så videre. Alle markedsaktører i sikkerhetssektoren er representert under messedagene.

Det har vært en stor pågang til seminarene/paneldebattene denne gang, og minst fire av seminarene har så langt over 100 påmeldte.

– Veldig moro å se at paneldebattene lokker så mange tilhørere under hele formiddagen, men også ettermiddagens sesjoner har mange deltakere, sier Deniz Baykal, prosjektsjef for Sectech.

At arrangementet kommer til å domineres av norske selskap er så klart et faktum, men også mange svenske og internasjonale selskap finnes på plass som utstillere

Kostnadsfri entré gjelder for både utstillingen og tilgang til seminarene og paneldebattene. Det kreves bare at besøkerne registrerer seg for messen og får de programpunktene man ønsker å delta på.

For besøksregistrering og påmelding til seminarene, logg inn på www.sectech.nu

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: