Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen






Nyheter

2022-03-07

Sectech Norge åpner dørene på onsdag

9 seminarer/paneldebatter og foredrag, Open Forum og en utstillingsdel med 69 utstillere, med siste nytt fra en rekke av verdens ledende produsenter og leverandører hva som venter de besøkende på Sectech, 9.-10. mars.


Siden premieren i 2001 har det skandinavisk-turnerende Sectech vært det selvsagte møtestedet for alle som jobber med sikkerhetsteknologi, eksempelvis alarmsystemer av ulike typer, adgangskontroll og videoovervåking. Sectechs messedel og samtidige seminarer tiltrekker seg fagfolk fra hele Norden. Hit kommer produsenter, distributører, integratorer og installatører. Av besøkende inkluderes representanter for sluttkunder som sikkerhetssjefer, IT-sjefer, driftsledere og så videre. Alle markedsaktører i sikkerhetssektoren er representert under messedagene. Gratis adgang til messer og seminarer oppnås ved påmelding. Forhåndspåmelding og ytterligere info om utstillere og seminarer med mere finner du her.

Det er rekordinteresse for Sectech på Nova Spectrum i Lillestrøm den 9.-10. mars. Med 69 utstillere er utstillingen større enn noensinne.

– Riktig moro. Det er i tillegg en bra miks, både når det gjelder hvilke teknologier som er representert og hvilke land de kommer ifra, sier Lennart Alexandrie, utgiver i AR Media, og som er ansvarlig for seminarene.

Som ved tidligere Sectech-messer er det et stort fokus på teknikk i både utstillingen og under seminarene. Mye kommer til å kretse rundt det som skjer innen videoovervåking, adgangskontroll og innbruddsalarm i en tid hvor AI, biometri, skyløsninger, cybersikkerhet og mobile løsninger for håndtering av sikkerhetssystemer utgjør tydelige trender. 

– Vi er veldig glade over den store etterspørselen og ser frem imot å møte alle våre norske kunder, kontakter og besøkere på det som ser ut til å bli en av våre beste Sectech i Norge, sier Deniz Baykal, prosjektsjef for Sectech, i AR Media International AB.

At arrangementet kommer til å domineres av norske selskap er så klart et faktum, men også mange svenske og internasjonale selskap finnes på plass som utstillere. Det skandinaviske preget er tydeligst på seminarene, hvor det som regel er en blanding av nordmenn, svensker og dansker som deltar.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: