Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2022-02-17

Parakey lanserer sin adgangsløsning i Norge på Sectech i Lillestrøm

Gøteborgsbedriften Parakey er i ferd med å presentere seg for det norske markedet når de stiller ut på sikkerhetsmessen Sectech, som arrangeres på Nova Spektrum i Lillestrøm den 9.-10. mars.

Parakey’s leder Jonas Arvidsson er spent og ivrig foran Sectech i Lillestrøm hvor selskapets mobile adgangsløsning skal presenteres.

Parakey ble startet i 2014 for å kunne tilby eiendomseiere og andre selskap en helhetsløsning for mobil adgang der mobilen brukes for å låse opp dører, porter og grinder. I dag har Parakey 225 000 unike brukere og over 1 000 kunder, hovedsakelig i Sverige. Men løsningen brukes også på noen steder i Norge, for eksempel i en garasje som drives av Onepark, hvor Statsbygg og dets ansatte bruker mobilen som nøkkel for å komme inn i garasjen.

– Vi lanserte Parakey offisielt i 2016 og vi er stolte over at på bare noen år ha blitt Nordens – med marginal – største leverandør av mobil adgang. Det har vi blitt gjennom å arbeide tett sammen med våre kunder og partnere, for å kontinuerlig kunne videreutvikle og tilby et produkt som har stor positiv påvirkning på deres forretninger, sier Parakeys leder og medgründer, Jonas Arvidsson.

Med Parakey-løsningen er mobilen brukerens nøkkel til låste områder. Nøkkelhåndteringen gjøres enkelt eller automatisert (gjennom integrasjon) via Parakeys skytjeneste. Dette muliggjøres via den digitale låsen Parakey PDL eller kontrollenheten Parakey Styrbox som kommuniserer via Bluetooth med app og skytjeneste. Hvilken enhet som installeres er avhengig av om det allerede finnes en elektromekanisk lås eller et annet adgangskontrollsystem på plass, samt hvilken type av dør som digitaliseres.

Den 9.-10. mars skal Parakeys adgangsløsning presenteres på Sectech i Lillestrøm.

– Nu er vi så spente og ivrige på å få tilby vår løsning på flere markeder og vi ser vår kjære nabo i vest som et naturlig neste steg. Det skal bli veldig gøy å treffe bransjen og det norske markedet allerede i mars, kommenterer Jonas Arvidsson.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: