Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen






Nyheter

2019-03-11

Nytt besøksrekord for Sectech i Norge

Den kompakte sikkerhetsmessen Sectech i Lillestrøm den 6.-7. mars ble en riktig suksess. Arrangementet lokket 960 besøkere, noe som er en økning på nesten 15 prosent sammenlignet med for to år siden. Skybaserte konsept, mobile løsninger, integrasjon, perimeterovervåking og IoT-løsninger var trender som ble reflektert både i utstillingen og på seminarene.

Sectech i Norge fortsetter å lokke stadig flere besøkere. I 2017 kom 844 besøkere, og i år ble det registrert 960 besøkere.

Forrige ukes Sectech på Norges Varemesse i Lillestrøm var Skandinavias første sikkerhetsmesse i 2019. Og det ble en bra start på messeåret og for de 51 utstillende selskapene.

– Vi fikk en kanonstart på messen, det var full fart allerede fra start. De fleste besøkere er sikkerhetsinstallatører og el-installatører, men det har også vært en del sluttkunder, sier Erik Wikeby, salgssjef for elektro/PEU i Assa Abloy.

Eneste messen i Norge

Dag Markussen, CEO for Elkotek, var også positivt overrasket.

– Norge er et avlangt land og vi har hatt kunder fra lengst oppe i nord til helt i sør, sier han.

Irene Erlanson, Key Account Manager for Axis Communications, påpekte at hun ikke rakk å spise lunsj den første dagen ettersom det var så mye besøk på Axis’ stand.

– Det finnes ingen lignende messe i Norge og dette er stedet man skal være på for å treffe aktører i bransjen. Jeg synes det har vært veldig mye folk, sier hun.

Trendene

Tron Taalesen, Country Manager i Norge for Vanderbilt, mener at skybaserte og trådløse løsninger var den tydeligste trenden på messen. Michael Hygild Sørensen, Business Unit Manager på Hikvision Europe, nevnte også skyløsninger og kunstig intelligens som de største trendene på markedet.

– Generelt tror jeg også at vi ser en utvikling mot at man kombinerer teknologier mer, sier han.

Olav Magne Olsen, Business Development Manager i Certego synes at kamera og systemløsninger dominerte Sectech.

– Og det er i den retningen markedet er på vei, mot Internet of Things og den typen av løsninger, sier han.

Når det gjelder adgangskontrollsiden er overgangen fra mekaniske til elektroniske lås en av flere tydelige trender.

– Vi kjører elektronikken ut i låsen og får ut mer informasjon fra systemene, sier Erik Wikeby fra Assa Abloy.

Radar

Som vanlig dominerte produkter og løsninger for videoovervåking på standene på Norges Varemesse. Men det var også tydelig at perimetersikkerhet har blitt et stadig hetere tema i takt med at ulike typer teknikk har utviklet seg og blitt billigere.

– Innenfor området områdeovervåking har interessen for mange ulike deteksjonsteknologier fått en «gjenopplivning», som eksempel har varmekamera og ikke minst radar blitt høyinteressant teknikk under de siste årene, sier Lennart Alexandrie, leder for AR Media International som arrangerer Sectech sammen med Stockholmsmässan.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: