Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen






Nyheter

2019-03-06

I dag åpner Sectech Norge

To intensive dager med spennende teknikkløsninger for økt sikkerhet. I dag åpner den kompakte sikkerhetsmessen Sectech Norge dørene.


Utstillingen er helt fullbooket – noe som betyr at 50 selskap finnes på plass for å vise hva dagens sikkerhetsmarked har å tilby.

Årets Sectech-seminarer handler mye om den brede IoT trenden og smarte bygninger med fokus på sikkerhetens rolle, men også om områdesikring basert på elektronisk overvåking.

Det er gratis adgang til både messen og seminarene.

IoT-samfunnet og områdesikring

I tillegg til utstillingen arrangeres seminarer om sikkerhetssystemenes rolle i det framvoksende IoT-samfunnet. Et annet tema på årets Sectech er område-overvåking, eller elektronisk perimetersikkerhet. Det omfatter taler om hvordan man forebygger eller oppdager trusler, både fra bakken og fra luften, ettersom droner nå også kan utgjøre en trussel.

I utstillingen forventes mange skyløsninger for håndtering av alarmsystem, adgangskontroll og videoovervåking å vises. Bruken av skyløsninger er en trend som er stadig økende, spesielt for små og mellomstore sikkerhetsanlegg. Innen området videoovervåking vil også eksempel løsninger med artificial intelligence (AI) – eller kunstig intelligens (KI), vises.

Områdesikring – en sterk trend

Etterspørselen etter ulike tekniske løsninger innen områdesikring øker og på Sectech kommer flere ulike typer av system for elektronisk perimetersikring å vises.

– Perimeterovervåking er kanskje den applikasjonen innen teknisk, fysisk sikkerhet som har størst vekst. Med droner som en ny potensiell trussel har perimetersikring fått en ny dimensjon, ettersom det ikke bare handler om å overvåke og å oppdage hva som skjer på bakken, men også i luften, sier Lennart Alexandrie, leder for AR Media International som sammen med Stockholmsmässan, er arrangør av Sectech.

Blant utstillerne som har fokus på perimetersikkerhet er Security fra Sverige og Focus Security fra Norge. Også andre utstillere har selvsagt tekniske produkter og system for perimetersikring, om man med det inkluderer IR-barrierer, IP-kamera og termiske kamera samt radar og anti-drone-systemer.

Verdenslederne er på plass

Utstillerne på Sectech inkluderer leverandørsleddet på markedet for tekniske system for det fysiske sikkerhetsmarkedet. Alt fra produsenter og distributører, til systemintegratører finnes på plass.

Som vanlig på Sectech-arrangementer så er flere av verdenslederne i produksjonsleddet tilstede på utstillergulvet. Her finnes Axis, Hikvision, UTC, Vanderbilt, Johnson Control og Assa Abloy samt HID (som inngår i Assa Abloy Group) for å nevne noen eksempel.

Videoovervåking dominerer

Man kan også enkelt påstå at leverandører av videoovervåking dominerer, tett fulgt av adgangskontroll og innbruddsalarm. Men også brannalarm finnes representert i mange stands. Men kanskje spesielt kommer vi å få se flere eksempel på integrerte teknikkløsninger.

– Hele spekteret når det gjelder teknikk for det fysiske sikkerhetsmarkedet er representert på Sectech. Med sikk kompakte format og sitt fokus på teknikken er Sectech et unikt arrangement i Skandinavia. For den som vil få et overblikk over hvor sikkerhetsteknikken befinner seg, får den det på Sectech, sier Lennart Alexandrie.

Besøk Sectech.nu for informasjon om de ulike seminarene, tider og påmelding.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: