Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen






Nyheter

2023-10-30

Sectech slo nye rekorder

Sectech, som ble avsluttet på onsdag forrige uke, ble en dundrende suksess, og tiltrakk seg 3 075 besøkende og ytterligere 786 personer som representerte de 115 utstillende bedriftene på plass.

Seminarene basert på paneldiskusjoner om teknologitrendene i sikkerhetsmarkedet trakk 1 090 deltakere – ny rekord!

Antallet seminardeltakare økte fra 782 personer i 2021 til 1 090 i 2023.

Flere besøkende, flere utstillere og flere seminardeltakere. Alle kvantitative bokser ble krysset av, men det er fremfor alt den positive responsen fra utstillere og besøkende som Deniz Baykal, prosjektleder for Sectech, ønsker å trekke frem.

– De fleste mener at årets Sectech er tidenes beste utgave. Det sa jeg også i 2021 og det er like sant i 2023, sier hun.

Rekordmange seminarbesøkende
Hvorvidt Sectech 2021 er den beste årgangen er selvsagt en subjektiv vurdering, men det som er klart er at det aldri har vært så mange påmeldte seminardeltakere før. Rekorden fra 2021 var 782 seminardeltakere – nå ble det registrert 1 090 seminardeltakere.

– Det er spesielt interessant ettersom programmet vårt er alt annet enn bredt. Det er først og fremst basert på paneldiskusjoner rundt nisjeteknologiområder. Rettshåndhevelse i en mer generell sammenheng er noe vi overlater til den bredere Skydd-messen som finner sted neste år, sier Lennart Alexandrie, som er ansvarlig for seminaropplegget i Sectech.

Rekordmange utstillere
Den største interessen var rundt paneldiskusjonene som omhandlet intelligent videoovervåking og personvernvennlig teknologi, som tiltrakk seg henholdsvis 102 og 104 deltakere. Men mange kom også til paneldiskusjonene om åpne systemer og skyen, og presentasjonen av Alcatraz AI-grunnlegger Vince Gardazhiev, om hvordan ansiktsautentisering kan brukes til adgangskontroll på en personvernvennlig måte, trakk mange mennesker. Nærmere bestemt 97, 93 og 90 deltakere.

Når det gjelder antall utstillere ble også rekorden fra 2021 slått. Da var det 105 utstillere. Nå var det 115 utstillere.

– Nok en gang er det slik at vi har kunnet slippe til flere utstillere, men vi står fast ved vår strategi om å vokse sakte slik at antall utstillere skal harmonere med antall fagbesøkende. Det er en av grunntankene bak hele arrangementet, sier Lennart Alexandrie.

Langdistanse Sectech-besøkende er tilbake
I forbindelse med avslutningen av messen ga mange utstillere svært positive tilbakemeldinger. Hovedsakelig var det kvaliteten på de besøkende, men mange mente også at årets utgave var den mest besøkte. Og slik ble det. En grunn kan være at 2021-arrangementet ble litt påvirket av pandemien.

– I 2021 estimerte vi et tap på rundt hundre internasjonale besøkende, men også at mange tidligere års svenske Sectech-besøkende hoppet over turen til Stockholm av forsiktighets-grunner. I år er de tilbake, sier Deniz Baykal.

Nesten 4 000 mennesker på stedet
Hvis man teller det totale antallet personer på plass, det vil si besøkende og utstilleransatte, ble rekorden fra 2019 også slått i 2023. Antall personer på standene utgjorde 740 i år, mot 625 personer i 2019. Og totalt 3 419 kom til Sectech i 2019 mens årets arrangement registrerte 3 861 deltakere.

– Vi er selvfølgelig fornøyd med resultatet og ikke minst over de positive tilbakemeldingene vi fikk fra både utstillere og besøkende. Det viser at Sectech med sin nisjeprofil har en viktig funksjon å fylle. Kunnskapsbehovet er stort når det gjelder sikkerhetsteknologi, ikke bare på leverandørnivå, men også på sluttkundenivå, som var sterkt representert blant seminardeltakerne, sier Lennart Alexandrie avslutningsvis.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: