Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen






Nyheter

2023-01-11

Skybasert plattform for sikker alarmoverføring

Xsecure har lansert sin skybaserte plattform for sikker alarmoverføring


– Vi er koblet opp mot landets 110-sentraler, samt de største og viktigste alarm- og sikkerhetsselskaper i Norge og vår plattform er basert på moderne og fleksible skybaserte løsninger fra anerkjente leverandører, sier Tron Taalesen, som ganske nylig er ansatt som salgssjef hos Xsecure. 

– Vi utnytter de aller nyeste teknologiene i mobilnettet til å skape en trygg og sikker kommunikasjon. Våre fremtidsrettede teknologiløsninger gjør det også mulig å integrere tilnærmet alle bransjer, fortsetter han.

Løsningen har flere spennende punkter, slik som:

  • Enkel installasjon gjøres via QR-kode og Xview APP. Det å sette en alarmsender i drift skjer uten support og ventetid.
  • Abonnement tilpasset NS3960 med varslingstider på T25 (Risikoklasse 1-4), og T5 (Risikoklasse 5-6).
  • Komplett løsning for overvåket, automatisk overføring av alarmer til 110-sentralene og kostnadsfri etablering av tjeneste og abonnement.
  • Varsling skjer også via SMS, E-post og xVIEW APP.
  • Overføring av alarmer og meldinger til andre alarmmottak, statusmeldinger internt i egen organisasjon

– Våre produkter er utviklet og produsert i Europa, og sammen med en norsk tjeneste-plattform gir det en trygg og sikker løsning. Plattformen er også åpen for aktører med eget utstyr - så lenge man støtter åpne og kjente protokoller og standarder. I tillegg har vi fokus på å utvikle gode partnerskap som bidrar til økt verdi av tjenestene for våre kunder. gode forhandlerpriser og avtaler. Opplæring skjer internt hos installatør/forhandler, sier en stolt Tron Taalesen.

– Xsecure's selvbetjente løsning bidrar til rask og effektiv registrering og idriftssettelse. Tjenesten er online slik at informasjon til enhver tid vil være enkel å holde oppdatert. På Sectech NOVA Spectrum Lillestrøm 8-9 mars 2023 vil vi vise Xsecure sin tjenesteplattform, samt visning av Xview web-løsning for pc, pad og mobil, avslutter Taalesen.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023



Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: