Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2022-02-08

Sectech i Norge er fuldt booket og større end nogensinde

Den 9.-10. marts 2022 mødes aktørerne i sikkerhedsbranchen igen på Sectech. Denne gang i Nova Spektrum i Lillestrøm. Interessen for Sectech Norge er stor.

- Allerede i december var alle stande booket, men det lykkedes at skabe yderligere arealer til at rumme de nu 67 udstillere, fordelt på 70 stande, fortæller Deniz Baykal hos AR Media International, der er projektleder for Sectech.

Vi er selvfølgelig meget glade for den store efterspørgsel. Samtidig er det lidt trist, at vi ikke kan tilbyde alle virksomheder, som vil udstille, en plads på messen, siger Deniz Baykal.

Ifølge Deniz Baykal ser det også godt ud med hensyn til de besøgendes forhåndsregistrering:

- Antallet er godt på vej op. Messen skulle egentlig have fundet sted for et år siden, men vi var nødt til at rykke det et år frem. Så nu er det tre år siden, Sectech fandt sted arrangeret i Norge, og trangen til at møde kollegaer, leverandører og nye og eksisterende kunder er markant.

Interessen for Sectech steg yderligere, da statsminister Jonas Gahr Støre i begyndelsen af januar annoncerede lempelser af covid-restriktionerne. Siden da har den norske regering fjernet de fleste restriktioner og har også informeret om, at den agter at fjerne de sidste restriktioner senest den 17. februar.

- Vi er selvfølgelig meget glade for den store efterspørgsel. Samtidig er det lidt trist, at vi ikke kan tilbyde alle virksomheder, som gerne vil udstille, en plads på messen, siger Deniz Baykal.

Som på tidligere Sectech-messer er der stort fokus på teknologi både på messen og på seminarerne. Meget vil dreje sig om, hvad der sker inden for videoovervågning, adgangskontrol og tyverialarmer i en tid, hvor AI, biometri, cloud-løsninger, cybersikkerhed og mobile løsninger til håndtering af sikkerhedssystemer er klare tendenser. Sikkerhedsteknologiens rolle i smarte bygninger og smarte byer samt hvordan man maksimerer perimetersikring er to eksempler på paneldebatter i seminarprogrammet.

At arrangementet bliver domineret af norske virksomheder er selvfølgelig en kendsgerning, men mange svenske og internationale virksomheder er også på plads som udstillere. Den skandinaviske karakter er mest tydelig på seminarerne, hvor en blanding af nordmænd, svenskere og danskere normalt deltager.

- Det er i branchen, at ekspertisen og sikkerhedsteknologien findes, og det er meget sjovt at se, at brancherepræsentanter fra tre forskellige lande er på plads for at diskutere de allernyeste trends. Vi er overbeviste om, at dette vil appellere til de besøgende, siger Lennart Alexandrie, CEO for AR Media International, som er ansvarlig for seminarerne.

For Deniz Baykal, som under pandemien har vekslet mellem håb og fortvivlelse hvad angår tommel op eller ned hvad angår messens gennemførelse, er det en stor lettelse, at alt nu går i den rigtige retning:

- Ja, vi glæder os rigtig meget til igen at møde udstillerne og de besøgende på Sectech. Det bliver rigtig sjovt, siger hun.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: