Telesikring og Hikvision vil indtage videoovervågningsmarkedet i Danmark

Michael Hygild Toxverd og Martin Dyg Jørgensen giver hinanden håndslag på samarbejdet.

I 2013 startede Hikvision med at levere entry-level produkter til Telesikring. Entry-level produkterne er i den lave ende af markedet og repræsenterer de billige overvågningskameraer. Med tiden erfarede Telesikring, at produkternes kvalitet var overraskende høj i forhold til prisen.

”Det var disse produkter (entry-level red.) og synergien imellem pris og kvalitet, der åbnede vores øjne for, at Hikvision havde meget mere at byde på”, siger Martin Dyg Jørgensen, der er salgschef i Telesikring.

Herefter udviklede samarbejdet sig hurtigt, og i dag er Telesikring forhandler af Hikvisions advanced sortiment og rangeret som platinpartner, hvilket er det højeste niveau i Hikvisions partnerprogram.

”Vi er glade for at arbejde med Telesikring, og deres succes i entry-level markedet taler sit tydelige sprog. Med deres profesionelle tilgang til tingene er vi glade for, at Telesikring nu også vil vinde indpas på high-end security markedet”, siger Michael Hygild Toxverd, der er regions- og salgschef i Hikvisions nordiske afdeling.

Telesikrings salg af videoovervågning fra Hikvision er steget med knap 50 % på blot ét år

Salgstallene hos Telesikring taler sit tydelige sprog, med et forøget salg af Hikvision overvågningsprodukter på hele 49,33 % fra 2014 til 2015. Salgssuccesen skyldes både produkternes høje kvalitet, men også et øget fokus på området fra Telesikrings side.

”Hos Telesikring har vi gjort meget ud af, at dygtiggøre vores konsulenter indenfor netop videoovervågning, da det er et marked i rivende vækst. Vi har tilmed besøgt Hikvisions hovedsæde og imponerende fabrik i Kina, for at styrke samarbejdet yderligere, og skabe endnu bedre grundlag for kyndig rådgivning af vores kunder”, udtaler Martin Dyg Jørgensen.

Da Telesikring i 2013 startede samarbejdet med Hikvision, var det hovedsagligt grundet organisationens internationale dominans, som den største producent af videoovervågningsudstyr på verdensmarkedet.

”Hikvision er en pionervirksomhed i forhold til de nyeste teknologier, med specialløsninger til detailhandel, transport og bank. F.eks. er kundetælling og heatmap (analyse af bevægelsemønster i butikken) noget vores kunder får gavn af, som en direkte effekt af vores samarbejde. Men vigtigst af alt, tilbyder Hikvision produkter i alle prisklasser og til alle aspekter af markedet, hvilket gør dem til en yderst hensigtsmæssig og vigtig samarbejdspartner for os”, slutter Martin Dyg Jørgensen.