SecurityUser Expo udsolgt!


- At messen er helt udsolgt, betyder, at vi kan garantere alle besøgende en rigtig god oplevelse på messen fyldt med inspiration, ny viden. Foruden selve messedelen tilbyder SecurityUser Expo også en konference med fokus på sikkerhed for boligområder, skoler, detailhandel og transportsektor, siger adm. dir. Lennart Alexandrie fra det svenske sikkerhedsforlag AR Media, der arrangerer messen.

SecurityUser Expo havde premiere i København i 2011 og blev godt modtaget af både udstillere og besøgende. Nyt for den kommende Security User Expo er blandt andet nogle tematiserede konferencer og udstillingsområder, hvor der fokuseres på de problemer og løsninger, som vedrører sikkerheden i nogle aktuelle, ”vertikale” markeder, nemlig skoler, boligsektor, handel og transport. Konferencerne arrangeres i de samme lokaler, som rummer udstillingsdelen. Dette koncept forstærker Security User Expos profil som en messe for slutkunder af sikkerhed i større skala.

   - Løsninger for disse ”vertikale” markeder er naturligvis at finde i den store udstillingsdel, hvor førende sikkerhedsvirksomheder viser deres brede udbud af produkter og tjenester for forskellige sikkerhedsapplikationer, siger Lennart Alexandrie.
 
For sikkerhedsansvarlige
Både udstillingsdel og konferencer har til formål at vise fordelene i at investere i sikkerhed – både for private og offentlige aktører. Målgruppen for SecurityUser Expo er alle, der i dag eller i morgen benytter sig af sikkerhedsbranchens tjenester og produkter. Fokus er med andre ord på slutkunderne, samtidig med at messen selvfølgelig også vil tiltrække besøgende fra alle led i kæden lige fra producenter, distributører, grossister, systemintegratorer, installatører og rådgivere.
 
Sikkerhed betaler sig
Men at investere i sikkerhed er ikke blot en udgift. Tværtimod viser det sig ofte, at investeringen i sikkerhed tjener sig hjem – at der er en Return of Investment (RoI).
- I skolemiljøer viser det sig typisk, at opsætning af videoovervågning markant reducerer mængden af graffiti, hærværk og ildspåsættelser. Herved spares der mange penge til udbedring af skader, betaling af selvrisici, forhøjelse af foriskringspræmiesummer mv, siger Lennart Alexandrie.
   - De samme besparelser gør sig gældende i boligområder, men her skaber den elektroniske overvågning også en øget tryghed i lokalområdet, som er svær at gøre op i penge, men som bestemt er penge værd, da den øgede tryghed jo kan være med til at trække nye beboere til området.

Specialbusser fra Jylland till messen
SecurityUser Expo finder ganske vist sted i København, men messen er aktuel for besøgende fra hele Danmark. Derfor indsætter arrangøren busser fra Midt- og Sydjylland for at tiltrække endnu flere besøgende fra Vestdanmark til Security User Expo 2013.

- Security User Expo er et vigtigt arrangement for enhver, der arbejder med sikkerhed, og med busserne prøver vi at gøre det lettere for endnu flere danskere, end dem i og omkring København at komme til messen og konferencerne, slutter Lennart Alexandrie.

SecurityUser Expo, 17.-19. september, henvender sig til enhver, som er interesseret i sikkerhed på et professionelt niveau. Der er gratis adgang mod registrering.