Hikvision lancerer Smart Solution 2.0

Hikvision Smart Solution 2.0

Med lanceringen af Hikvision Smart Solution 2.0 hæver Hikvision barren for hele CCTV industrien, med øget performance, funktionalitet, brugervenlighed og fuldt udbytte af systemet. Smart Solution 2.0 omfatter funktioner på tværs af IP-kameraer, Smart NVR og Video Management software, og indbefatter skræddersyede programmer særligt designet til at opfylde de individuelle krav der eksisterer på nøglemarkeder, herunder segmenterne detailhandel, banker, hotel og industri.

Hikvisions SMART IP-kameraer kombinerede intelligens, effektivitet, brugervenlighed og høj ydeevne, da Smart-teknologier som Smart Codec, Smart Detection og Smart Control til moderne videoovervågning blev introduceret. Med Smart Solution 2.0 udvides funktionerne, med zone ind/udgang, objekttællere / efterladte objekter og ANPR (automatisk nummerpladegenkendelse).

Zone ind/udgang registrerer mennesker, køretøjer eller andre genstande og deres adfærd, ud fra en prædefineret virtuel zone, der kan udløse en notifikation/alarm, som gør at brugeren eller systemet skal tage handling. Objekttæller funktionen giver mulighed for, at holde øje med antallet af objekter, som kommer ind eller ud af en prædefineret zone.  Funktionen fungerer på samme måde som en kundetæller, dog med en mere simpel tællefunktion. Ydermere kan man definere objektefterladelse/fjernelse og anmode om en alarm, hvis en genstand er efterladt i, eller fjernes fra, et foruddefineret område.

Sidst, men ikke mindst, vil den indbyggede ANPR yderligere bidrage til at identificere og genkende et køretøjs nummerplade, samt sende ANPR info til en Smart NVR eller et Video Management software til videre bearbejdning. Det giver brugerne mulighed for systematisk at styre videoer og finde et specifikt køretøj inden for en given periode, hvilket minimerer tiden, man bruger til efterforskning.