Pæn søgning til efterårets danske sikkerhedsmesse


Danmarks største sikkerhedsmesse – SecurityUser Expo – arrangeres for anden gang den 17.-19. september 2013 af AR Media International. Stedet er Carlsberg TAP1 – en del af Carlsberg Byen i Valby.

På messen samles sikkerhedsbranchens leverandører af produkter og tjenester – i alt vil der være i nærheden af hundrede udstillere. De vil præsentere det sidste nye inden for sikkerhed, hvad enten det drejer sig om sikring mod brand, indbrud eller andre uønskede hændelser.

Nyt for den kommende Security User Expo er blandt andet nogle tematiserede udstillingsområder med ”gader”, hvor udstillerne i færdige standmoduler kan fokusere på de problemer og løsninger, som vedrører sikkerheden i nogle aktuelle, vertikale markeder, nemlig handel, skoler, transport og boligsektor. Dette koncept forstærker yderligere Security User Expos profil som en messe for slutkunder.

En anden nyhed er, at Ar Media gør en ekstra indsats for at tiltrække endnu flere besøgende fra Vestdanmark til Security User Expo 2013. Dette skal blandt andet ske ved at indsætte chartrede busser fra Aarhus via Molslinien og fra Trekantområdet via Odense, tur/retur København samme dag.

Bortset fra selve udstillingsdelen vil SecurityUser Expo også bestå af et omfattende konferenceprogram med de samme temaer, som man finder på messens ’vertikalafdeling’, dvs. sikkerhed inden for handel, skoler, transport og boligsektor. Konferencerne arrangeres i de samme lokaler, som rummer udstillingsdelen.

Både udstillingsdel og konferencer har til formål at vise fordelene i at investere i sikkerhed – både for private og offentlige aktører. Målgruppen for SecurityUser Expo er alle, der i dag eller i morgen benytter sig af sikkerhedsbranchens tjenester og produkter. Fokus er med andre ord på slutkunderne, samtidig med at messen selvfølgelig også vil tiltrække besøgende fra alle led i kæden lige fra producenter, distributører, grossister, systemintegratorer, installatører og rådgivere.

Link til messens standoversigt: https://www.securityuser.com/expo/plan/plan.asp?lid=1