SALTO Systems lancerer JustIN Mobile Key

SALTOs JustIN gør det muligt at foretage en række hotelfunktioner på mobilen.

Gæsten kan således vælge at gå direkte til hotelværelset ved ankomst. App’en giver dem også adgang til hotellets andre faciliteter (hovedindgang, parkering, elevator, swimmingpool, konferencerum, fitness, etc.), og samtidig vil det være muligt at ændre værelse, forlænge ophold og modtage personlige tilbud - alt sammen via mobilen.

Det betyder for hotellerne en kraftig reduktion af udgifter og omkostninger til administrationen af nøgler og vil dermed være med til at lette administration og samtidig frigive tid til at kunne give en endnu bedre velkomst til gæsterne. Alt i alt et hotel på et højt teknologisk niveau, som vil kunne øge indtjeningen.

Et ord om teknologien er på sin plads: Teknologien er sikker. Smartphones (Android og iOS) identificerer brugeren via PIN og fingeraftryk. Kommunikatonen mellem mobil og lås er krypteret og foregår med BLE («Bluetooth Low Energy»). Datatransmissionen er hurtig og yderst sikker og beskyttet af en særlig anti-kloningsteknologi. Og "nøglen" modtages via AES 128bit kommunikation med SSL-kryptering ("Secure Socket Layer").