Vanderbilt afslutter købet af Security Products fra Siemens

Joseph Grillo tilbage i sikkerhedsbranchen som chef for Vanderbilt.

Vanderbilt Industries har meddelt, at virksomheden har afsluttet købet af Security Products fra Siemens, der blev offentliggjort i oktober 2014.

Opkøbet passer ind i Vanderbilts strategiske ekspansionsplaner, og den ny virksomhed vil have sit hovedkontor i tyske Wiesbaden, med Joseph Grillo som øverste chef.

– Købet af Security Products fra Siemens bygger videre på Vanderbilts solide grundvold og det gode renommé, vi har opbygget i løbet af næsten tredive år i sikkerhedsbranchen, kommenterer Grillo.

– Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at fuldføre opkøbet i henhold til tidsplanen. Det vil indebære en markant forbedring af vores markedsposition i Europa, ved at vi kan tilbyde vores kanalpartnere et bredere og mere komplet udbud af produkter og løsninger.

Siemens produktsortiment for adgangskontrol, indbrudsalarmer og videoovervågning passer godt ind i Vanderbilts eksisterende portefølje. Vanderbilt er bevidst om, at Siemens varemærker, for eksempel Aliro, SPC og Vectis, er velkendte med en stor kundebase og har derfor ingen planer om at ændre dem i en overskuelig fremtid.

Opkøbet indebærer ikke kun, at virksomheden udvider sin tilstedeværelse betragteligt i sikkerhedsbranchen, men vil også forbedre konkurrencedygtigheden i et stærkt fragmenteret marked med stort vækstpotentiale. Vanderbilt har allerede en meget flot dækning i de eksisterende markeder i Nordamerika og Europa og satser nu også på ekspansion på andre områder såsom Sydamerika og Asien / Stillehavsområdet. Virksomhedens udvidede resurser samt muligheden for at levere flere produkter end nogensinde er allerede begyndt at vække interesse i disse regioner.

– Vi er den eneste uafhængige virksomhed med en dokumenteret kapacitet på dette niveau i branchen, og vi kan tilbyde en fleksibel service, som gør det muligt at opfylde vores kunders behov, mener Joseph Grillo.

– Vi taler mange sprog og forstår kravene på de lokale markeder, og vi opfylder et stort antal nationale godkendelser. Vi har også de fordele, som en stor organisation kan tilbyde, såsom produkter, der er enkle at installere og vedligeholde, tilgængelighed via etablerede distributionskanaler samt en forpligtelse til at investere mindst 10 procent af vores årlige indtægter i nye programmer til forskning og udvikling. Vi kommer ind med et nyt perspektiv i en branche, som ændrer sig hurtigt og viser fortsat vækst, slutter Grillo.