Installatørprogram skal skabe større vækst i Danmark


D-Link Vigilance Outdoor Mini-bullet kamera DCS-4701.

Efterspørgslen på videoovervågning med særlig høj billedkvalitet er voksende. Ifølge en ny rapport fra IHS Technology forventes markedet for IP-baseret videoovervågningsudstyr at vokse med mere end 19 procent alene i år. D-Link lancerer nu en ny serie af overvågningskameraer, Vigilance, og det dertilhørende Smart Installer-program. For IP-monitorering behøver iflg. D-Link ikke koste en bondegård.

Blandt de fem nye Vigilance-kameraer er der både løsninger til indendørs og udendørs brug. Der er også et kamera specielt designet til højrisikoområder, som kan optage detaljer på meget lang afstand. Kameraerne er velegnet til både private hjem, kontorer, fabrikker, forretninger, restauranter og meget mere.

”Vigilance-serien og vores installatørprogram ’Smart Installer’ er udviklet specielt til at imødekomme sikkerhedsinstallatørens behov. Der er voksende muligheder i markedet for installatører af sikkerhedsudstyr. Men de skal arbejde med de rigtige partnere og produkter til en konkurrencedygtig pris, hvis de vil have mest mulig succes,” siger chef for IP-monitorering, Duncan Wallace, D-Link Danmark

Smart Installer-programmet gør opsætning, salg og service endnu nemmere. Programmet giver blandt andet adgang til salgsværktøjer, læring og en online portal, som sikrer at installatører altid har adgang til teknisk support.

Vigilance serien kommer til Danmark i starten af juli.