SecurityUser Expo - ny sikkerhedsmesse i Danmark

Kasper Skov-Mikkelsen, SikkerhedsBranchen, og Lennart Alexandrie, Ar Media, giver hinanden håndslag på fortsat godt samarbejde i forbindelse med Danmarks nye sikkerhedsmesse.

Siden 1997 har "Sikring & Sikkerhed" i Odense Congress Center været det store mødested for sikkerheds-branchen. Fra 2011 flyttes fokus til København. I dagene 19.-21. september næste år arrangeres SecurityUser Expo i Carlsbergs gamle bryggeri i Valby, i tappehallerne. Arrangør er Ar Media International i samarbejde med SikkerhedsBranchen.

Nødvendigt initiativ
En enig bestyrelse i SikkerhedsBranchen vedtog støtten til SecurityUser-konceptet.
   "SikkerhedsBranchen er modnet, og sikkerhed er kommet højere op på agendaen hos både virksomheder og det offentlige. For at tilpasse os dagens virkelighed og nå mere effektivt ud til slutkunderne var det nødvendigt at tage et nyt initiativ. Det handler om at tilgodese vore medlemmers interesser," siger Kasper Skov-Mikkelsen, direktør for SikkerhedsBranchen.

Slutkunderne i fokus
Kunne det ikke opnås inden for rammerne af "Sikring & Sikkerhed" i Odense?
   "Nej. Sikkerhedsmarkedets udvikling drives af slutkunderne, og det er i København, de største organisationer inden for stat og anden offentlig virksomhed findes. Det er også i København, hovedparten af erhvervslivets beslutningstagere findes. Vi kan ikke forlange, at de skal komme til os. Vi skal komme til dem, og det gør vi nu, hvor SecurityUser Expo arrangeres i hjertet af København," siger Kasper Skov-Mikkelsen.

Godt samarbejde
Arrangør er sikkerhedsforlaget Ar Media International, som sammen med messecentret Stockholmsmässan står bag teknikudstillingen Sectech i Danmark, Norge og Sverige. Ar Media er også udgiver af fagmagasinet Detektor samt netportalerne SecurityWorldHotel.com og SecurityUser.dk .
   "Vi har haft et godt samarbejde med Ar Media igennem de to år, hvor SecurityUser.dk har eksisteret på nettet og som avis. Det er naturligvis en del af forklaringen på vor tillid til selskabet. Fremgangen med Sectech i Skandinavien gør også, at vi tror på Ar Media som arrangør af SecurityUser Expo. De har en stærk, markedsorienteret organisation samt medier, der kan bakke op om markedsføringen af arrangementet," siger direktør Kasper Skov-Mikkelsen.

Kravene er høje
For Ar Media Internationals administrerende direktør Lennaret Alexandrie er SikkerhedsBranchens støtte velkommen.
   "Vi er glade og stolte over at kunne etablere det mødested, hvor de danske sikkerhedsfirmaer kan møde deres kunder. Vi ved, at kravene er høje, og at forventningen er, at vi leverer virkelig kvalitet. Den forventning vil vi gøre vores yderste for at leve op til."