Ny programmerbar brandcentral fra ADIHorizon brandcentral er kendt af de fleste i branchen. Men i den nye udgave har brandcentralen fået flere nye funktioner. Horizon brandcentral er således programmerbar i mindre grad. Det betyder, at man kan indsætte en tidsforsinkelse, skifte lyd på lydgivere og vælge forskellige overvågningsformer, samt få den til at kommunikere med andre alarmanlæg. På den måde kan Horizon brandcentral nøjagtigt tilpasses til den enkelte, specielle opgave.

Horizon brandcentral er forsynet med få knapper, så den er nem i brug for kunden, nem for installatøren at installere/programmere.

Den opgradererede version af Horizon brandcentral kan benyttes som varslingsanlæg i områder som kollegier, vandrerhjem, uddannelsessteder eller kontorer, hvor man med lydgivere kan advare beboere eller ansatte om en mulig fare.

Horizon brandcentral er systemgodkendt,- og kompatibel med Apollos kendte konventionelle detektorserie ”Orbis” samt ”S-65”. Endvidere er den også systemgodkendt,- og kompatibel med System Sensors ”S300” og System Sensors ”ECO1000” konventionelle serie.