Pelco får ny nordisk produktchef og ny salgschef


Martin Klang (tv) og Lars Hjordt

Ny nordisk produktchef
Martin Klang, 31, er pr. 1. september udnævnt til Large System Sales & Product Manager Nordic. Martin har fået ansvaret for i samarbejde med Pelcos nordiske salgsteam at designe systemløsninger for Pelcos partnere og systemintegratorer samt lanceringen af alle fremtidige produkter.

Den 31-årige svensker kommer fra en rolle i Schneider Electric, hvor han har hjulpet kolleger med spørgsmål og projekter omkring CCTV. Nu bliver han en del af overvågningsgiganten Pelco, der netop er en del af Schneider Electrics globale portefølje.

Martin Klang skal arbejde tæt sammen med lokale salgsteams og refererer direkte til Flemming Pless, der netop er udnævnt til salgsdirektør i Nordeuropa for Pelco by Schneider Electric.
 
Ny salgschef
Lars Hjordt, 34, er pr. 1. oktober ansat som Sales Manager i Danmark. Lars Hjordt får ansvaret for salg og support af Pelcos omfattende produktportefølje inden for løsninger til IP-overvågning.

Lars er uddannet elektromekaniker og har arbejdet i ACTAS, hvor han startede som projektleder. Senest har han været i en stilling som sikringskonsulent inden for elektrisk sikring og ITV.

Ansættelsen er en del af en større omstrukturering i Pelco by Schneider Electric, hvor Lars Hjordt overtager det danske salgsansvar fra Flemming Pless, der fortsætter som salgsdirektør for Nordeuropa.

Pelco by Schneider udstiller i den kommende uge på SecurityUser Expo i Valby.