Fleksibel mobilport blandt andet til kontrol af store menneskemængder

Mobile Gate Security har blandt andet leveret hegnløsninger til flygtningelejre forskellige steder i verden.

Mobile Gate Security er global leverandør af fleksible sikkerhedsløsninger – en mobilport, som nemt og hurtigt kan installeres. Man vælger selv det adgangskontrolsystem, der passer bedst til ens behov og område. Mobile Gate Security har udviklet en fleksibel og genanvendelig mobilport, som nemt og hurtigt kan sikre adgangsvejene til og fra byggepladser, kontrol af store menneskemængder eller overvågede militæroperationer. Det unikke ved mobilporten er dens plug in and play-funktion, som gør, at den lynhurtigt kan installeres.

Derudover er den fleksibel og kan flyttes rundt, f.eks. for at skabe nye adgangsveje, hvis et projektskifter placering eller hvis et område skal udvides. Standard mobilportsløsningen omfatter en container, som installeres med skydeport og portautomatik. De to modeller erMGS20, som er en 20 fods container ogMGS40, som er en 40 fods container. Efter behov kan containerne desuden leveres med mobilhegn, adgangskontrol, bomanlæg, rotationslåge og overvågningskameraer. Dermed får man med ét en komplet mobilsikringsløsning, som kan perimetersikre et helt område og automatisk regulere trafik fra biler og fodgængere til og fra området.

Mobilporten kan bruges som kortfristet løsning, dér hvor man vil forhindre besøgende i at komme ind på farlige eller begrænsede områder. I tilfælde af en ulykke eller anden hændelse, hvor den faste indgangsport er sat ud af drift, kan en mobilport indstilles som en midlertidig løsning. Nødporten kan opstilles og være klar til brug på en time, så udgifter ved installation er begrænset. Det unikke ved mobilporten er dens plug in and play-funktion, som gør, at den lynhurtigt kan installeres på pladsen. Containeren er udstyret med en automatiskskydeport, som automatisk kan styreåbnings- og lukningsfunktionen. Porten glider let ud fra containeren og sikrer, at området er ordentligt sikret og afgrænset. Det er muligt at aktivere elektroniskadgang via en adgangskode og/eller mobil.