Selvdreven digital låsecylinder


iLOQ S10 er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som får sin strøm fra selve nøglen. Systemets programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere uden batterier eller kabler. Styringen af adgangsrettigheder med det digitale iLOQ-system er lettere og mere sikkert end med mekaniske systemer. Dens vedligeholdelses- og livscyklusudgifter er væsentligt lavere end for mekaniske eller batteridrevne elektromekaniske låsesystemer.

ILOQ S40 NFC strømforsyner en lås ved at høste elektricitet fra NFC induktion. Det er en banebrydende teknologi, som sætter en ny standard for smarte låse ved at forvandle smartphonen til en nøgle - og en strømkilde. iLOQ NFC-cylinderen åbnes ved, at man rører iLOQ’s dörhåndtag med telefonen. Døren åbner, hvis telefonen har adgang.

Systemet giver æterbårne up-to-date adgangsrettigheder, og begivenheder kan rapporteres til systemet i realtid, hvilket forbedrer slutkundens processer. Det er nemt at installere ved blot at erstatte den eksisterende lås. Der er ikke behov for at foretage yderligere installationsarbejde i døren. Da låsen ikke har noget nøglehul, der skal rengøres, er det helt støv- og vejrbestandigt. Dette, i kombination med at være batteri-fri, betyder, at du kan nyde fordelene ved smart låsning uden at behøve teknisk vedligeholdelse eller udskiftningsbatterier.