Speakers Corner på ADIs stand


Blandt de mange produkter, der vises på ADIs stand, er tre Optex registreringssystemer, nemlig:
 - Redscan intelligent laser detektor, der opfanger elementer inden for en radius på 30 meter og en bue på 190 grader horisontalt eller vertikalt. Herudover kan Redscan analysere størrelse, hastighed og afstand til et element. Det overvågede område kan desuden afgrænses efter behov.
- Redwall-SIP med middel og langtrækkende volumetriske detektorer (100 m), automatisk justering af følsomhed, design til CCTV-applikationer, op til tre selvstændige detektions-zoner og samme ydelse under alle belysningsforhold. Leveres også som IP-modeller, batteri-udgaver og trådløse udgaver.
- Redbeam-IP: AIR detektorer, Quad beams med aspherisk optik; tre udgaver til 60, 100 og 200 meter; IP65-rated; high performance detection selv ved sne, tåge og sandflugt; kompatibel med PoE og nem at integrere med VMS.

ADI er som bekendt Honeywell-leverandør, og her har man valgt at vise Galaxy Flex, der nu har Milestone integration samt MAXPRO Cloud i en helt ny version. På standen vises den seneste udgave af Honeywells Cloud-, Video- og Intruder-løsninger.                
- MAXPRO Cloud er en prisvindende sikkerhedsløsning til at styre og kontrollere videoovervågning når-som-helst og hvor-som-helst i skyen.
- IP Video med et udvalg af Honeywell ONVIF-kompatibel 1080p minidome, bullet og PTZ netværkskameraer med progressiv scan, video motion-detection og IR.

Honeywell Galaxy Flex er den nye, omfattende, fleksible og omkostningseffektive indbrudssikring til små eller mellemstore installationer, der er baseret på den værdsatte Galaxy-teknologi med mulighed for visuel verificering.