Banebrydende AI-teknologi til videoovervågning


Hikvisions Darkfighter.

Dette vil være et udstillingsvindue af Hikvisions nyeste produkter og teknologier, som kan bruges i en bred vifte af applikationer. Messen vil også være en mulighed for deltagere til at se banebrydende fremskridt inden for overvågningsteknologi, herunder et helt nyt produkt og et innovativt nyt sæt teknologier, der kommer ud af "Deep Learning" -konceptet, der suser gennem it-branchen.

Blandt produkterne på messen er:

DarkfighterX - det næste niveau af natovervågning
Hikvision har skabt det næste niveau af nat overvågning med den nyeste opgradering af sin Darkfighter teknologi - DarkfighterX serien. Med inspiration fra hvordan det menneskelige øje fungerer, giver dual-sensorteknologien farverige og skarpe billeder lige ned til de laveste lysniveauer - faktisk til 0,001 lux. Det er særligt nyttigt i applikationer, der kræver 24/7 fuldfarve billeder, som byer - gader, pladser og parker; Udendørs - floder og skove; Kritiske steder - sikrede grænser; Og transport - jernbaner og havne.

Banebrydende AI for sikkerhedsbranchen
Hikvision imødeser fremtiden med udviklingen af nye teknologier og kapaciteter baseret på Deep Learning-teknologien. Spændende nye evner som genkende menneskelig adfærd og identifikation af bilmodel kommer snart til nye Hikvision-produkter. Og det er ikke alt - Hikvision-udviklere arbejder konstant på at skubbe grænserne yderligere, så hold øje med os.

Turbo HD 4.0 - en ny revolution for den analoge verden
Hikvisions nye Turbo HD 4.0-sortiment, som kan prale af ultralav lysfølsomhed og evne til at sende strøm samt 8MP videobilleder via konventionelt koaksialkabel. De nye Turbo HD 4.0-produkter drager også fordel af Hikvisions revolutionerende nye H.265+ videokompressionsteknologi. Kameraerne er udstyret med Hikvision-patenteret Power over Coax 2.0 (PoC) -funktioner, der gør det muligt for brugerne at overføre både 4K-videobilleder og strøm via det samme koaksialkabel for hurtigere, enklere og billigere Installationer ved hjælp af eksisterende infrastruktur.

H.265+ Forbedret båndbredde og lagring
Hikvision H.265+ codec optimerer H.265 komprimeringsteknologien. Med H.265+ forbliver videokvaliteten den samme, men radikalt reducerer transmissionsbåndbredden og kravene til datalagringskapacitet. H.265+ vil reducere lagringsomkostningerne, maksimere brug af overvågningsvideoinvesteringer og udvide brugen af 4K og ultra-HD-sikkerhedsvideo. H.265+ optimerer også Darkfighter-teknologien, så hi-res-filer kan overføres og gemmes.

Andre produkter
Hikvision-standen vil også være præget af produkter fra nyligt opkøbte Pyronix, Intercom løsninger, PoE switche, video vægge og body cameraer.

Ekspertpanel
Hikvision er inviteret til at deltage i mini-konferencen – Tryghedskameraets dag om eftrermiddagen den 27. september Hikvision deltager i disse 2 emner: Videooanalyse – hvad kan dagens intelligente kameraer egentlig? Kameraovågningssystemer og datasikkerhed – hvordan kan det blive bedre?