Sikkerhedsmesse så godt som udsolgt


Security User Expo byder på et meget varieret udbud af de mest spændende sikkerhedsprodukter fra en række af verdens førende producenter. Som sædvanlig er der en del fokus på sikkerhedskameraerne og deres formåen, men der er også rigtig mange andre produkter, der afspejler den rivende teknologiske udvikling, som sikkerhedsbranchen er en vigtig del af.

Det er anden gang, messen finder sted i Bella Center, men i modsætning til Security User Expo 2015 finder dette års messe kun sted over to dage.

- Ingen virksomheder ønsker at udstille på en messe længere end højst nødvendigt. Vi har lyttet til et ønske om to dage i stedet for tre, og vi tror, det nye koncept vil tilføre messen endnu mere dynamik og intensitet, som vil komme såvel udstillere som besøgende til gode, siger Jonny Sjöberg, landechef i Danmark for arrangøren AR Media International.

- En anden ændring er at flytte messens minikonferencer fra et mødelokale til en åben scene på messeområdet. På denne scene vil der blive afviklet tre minikonferencer, to den 27. og en den 28. september.

- Vi lægger ud med en minikonference om terror og terrorbekæmpelse, som justitsminister Søren Pape Poulsen indleder. Derefter vil journalist Morten Skjoldager dele ud af sin store viden om aktuel terrorisme i Danmark og Europa, og til sidst vil tre eksperter inden for hvert deres område fortælle, hvordan man bedst muligt sikrer sig mod terrorangreb begået med skydevåben, bomber eller køretøjer. Om eftermiddagen den 27. september fokuseres der på sikkerhedskameraer på minikonferencen
Tryghedskameraets dag, og den 28. september handler det om Internet of Things og sikkerheden. 

- På selve messen kan vi nu melde næsten udsolgt. Der er kun to mindre stande tilbage, så en eventuelt interesseret virksomhed skal være hurtig, slutter Jonny Sjöberg, der henviser til messeoversigten på hjemmesiden https://www.securityuser.com/expo/