Ny innovativ dørcontroller


TechPoint kan fungere som en intelligent dørcontroller for op til 16 trådløse døre samtidig med kablede døre, eksempelvis Assa Abloy Aperio og SimonsVoss SmartIntego. TechPoint er designet til at strømforsyne alle enheder omkring en dør; Kortlæsere, sikkerhedslåse og andet hardware (PoE+). ?

TechPoint har mange tilslutningsmuligheder og anvender Open Supervised Device Protocol (OSDP) for sikker kommunikation til kortlæsere. Der kan tilsluttes adskillige kortlæsere pr. dør, og der kan tilsluttes et eksternt I/O OSDP-modul, som kan samkøre med kortlæseren. TechPoint kan forbindes direkte til Conventus Cloud for online Booking og forenings medlemsstyring.

TechPoint har indbygget ADK management, og derfor er ekstern PC eller server ikke nødvendig. TechPoint er webbaseret, så du anvender blot en browser til administration af; kortbrugere, rettigheder og styring af alle døre. Der kan tilsluttes 64 TechPoint’s på det samme netværk med databasesynkronisering, som alle kan administreres fra én TechPoint.

TechPoint kan remote browses via TechSolutions-Cloud. Dette giver installatøren mulighed for at fjern-servicere og slutbrugeren for Fjern ADK management – uden at oprette en VPN eller ændre firewall settings.

TechPoint giver dig mulighed for at udvide dit adgangskontrolanlæg nemt og med lave omkostninger. Tilføj TechPoint overalt på netværket, som dine behov vokser.?Dørcontrolleren indeholder en database med en kapacitet på 500.000 adgangskort og en log for mere end 1.000.000 hændelser. TechPoint indeholder ligeledes servicefunktioner, som gør installation, test og fejlfinding nemmere.