Nyt konferencekoncept på sikkerhedsmesse


Søren Pape Poulsen er første taler på den åbne scene.

- På de tidligere Security User Expo sikkerhedsmesser har vi opkrævet et deltagergebyr og afholdt konferencer og seminarer i et mødelokale i nærheden af udstillingsområdet. Men med inspiration fra Nordens største sikkerhedsmesse, Skydd, i Stockholm vil vi på den kommende Security User Expo i Bella Center afholde tre mini-konferencer på en åben scene i udstillingsområdet, siger Jonny Sjöberg fra AR Media, det arrangerer messen i samarbejde med SikkerhedsBranchen.

- Den åbne scene sikrer en afslappet og fleksibel informationsformidling, og alle messegæster er velkomne til at tage del i hele minikonferencen eller dele af den. Mini-konferencerne varer 1-2 timer og er gratis at overvære – ligesom også adgang til messen er gratis mod registrering, fortæller Jonny Sjöberg.

Justitsministeren åbner med indlæg om terrorbekæmpelse
Den 27. september åbner justitsminister Søren Pape Poulsen messen med et indlæg om regeringens holdning til – og aktuelle planer til bekæmpelse af – terror-relateret kriminalitet. Formiddagens terror-konference byder derefter på et indlæg ved den kendte terrorforsker Magnus Ranstorp, som fortæller om Den aktuelle terrortrussel i Danmark og Skandinavien. Derefter vil tre eksperter fra GPP Perimeter Protection, Damasec og Gunnebo fortælle om, hvordan man beskytter sig mod angreb foretaget med køretøjer, angreb med bomber og angreb med skydevåben.

Tryghedskameraets dag
Om eftermiddagen den 27. september vil en paneldiskussion belyse, hvad overvågningskameraet model 2017 er i stand til. Hvordan kan de ”intelligente” kameraer hjælpe os i kampen mod kriminalitet og terror? Hvilke kommercielle fordele kan kameraer med videoanalyse bidrage til? Hvad er Deep Learning, og hvordan kan den teknik bidrage til yderligere fordeler for individer, erhvervsliv og samfund?

Denne minikonference byder også på emnet ”Kameraovågningssystemer og datasikkerhed – hvordan kan den blive bedre?” samt en opdatering på, hvordan det står til med den meget omtalte registrering af kameraer i København.

Internet of Things og sikkerheden
Torsdag den 28. september står det IoT og sikkerhed på programmet med punkterne ”Hvad driver IoT-udviklingen internationalt, og hvordan implementeres sikkerheden ind i IoT-projekterne i de intelligente bygninger?”, ”Hvordan skaber man velfungerende industristandarder, så forskellige produkter og systemer kan arbejde sammen?”, og ”København har ambitioner om at blive en af verdens smarteste byer – men hvad med sikkerheden?”

Stadig enkelte ledige stande
De fleste af verdens førende leverandører af sikkerhedsudstyr er på plads på Security User Expo, men der er stadig enkelte ledige stande, fortæller Jonny Sjöberg, der opfordrer til at gå ind på messens hjemmeside, hvor man både kan se, hvilke stande, der endnu er ledige, samt se konferenceprogrammet med talere og tidsangivelser. Klik her: Security User Expo.