Genetec på top 10-liste i tre kategorier globalt


Andrew Elvish, Vice President hos Genetec.

De aktuelle IHS Markit-rapporter er:

• 2017 Video Surveillance Market Share Database

• 2017 Access Control Intelligence Database

• 2017 ANPR & Detection Sensors Report.

– Da vi fortsætter med at øge vores globale markedsandel inden for alle sektorer, giver disse rapporter en fornyet validering af den platformsstrategi, vi har haft det seneste tiår, siger Andrew Elvish, Vice President hos Genetec.

Med en omsætning på 477,5 millioner US-dollar er Amerika det største markede for VMS-produkter. Her har Genetec en andel på hele 14,5 procent.

Desuden introducerede IHS Markit i år en ny kategori, som måler markedsandel for back-end videoovervågningsudstyr, inklusive VMS, netværksoptageapparater og codere – et totalmarked, som siges at omsætte for 3,27 milliarder UD-dollars. Ifølge IHS er Genetec den eneste VMS-softwareudvikler, der er med i top 5-rankingen på denne liste.

Med sin åbne platforms-software Synergis gik Genetec desuden til top 5-rankingen for udviklere af adgangskontrolsoftware i Amerika samt opnåede en global top 7-ranking. Synergis øgede sin markedsandel i Amerika fra 4,5 til 6,1 procent.

Genetecs vækst er generelt bedre end øvrige virksomheder i de top 10-lister, hvor den canadiske virksomhed har indtaget pladser.

– Vi er især stolte over væksten hvad angår vores adgangskontrolprodukter, da de udfordrer markedets traditionelle proprietære tilbud. Idag søger kunderne fleksible, åbne og moderne løsninger, der kan forene alle kerneaktiviteter i kundens fysiske sikkerhedssystem uden at låse dem i en leverantørløsning, siger Elvish.

Med en top 5-ranking i det amerikanske ANPR-marked og en top 10-placering globalt er det bekræftet, at Genetec fortsætter med vinde markedsandele med sin Auto VuT-software. Med introduktionen af nye, innovative ANPR-kameraer som Sharp V, og nye mobile tilbud som for eksempel Motoscan-systemet, forventer Genetec at klatre endnu højere op på rangstigen.