Nexus lancerer ny løsning for adgangskort som service

Gustaf Broman, produktchef hos Nexus.

– Vi har digitaliseret processen med at konfigurere og komme i gang med vores eksisterende korttjeneste, hvilket er meget gode nyheder for både slutkunder og forhandlere, kommenterer Gustaf Broman, produktchef hos Nexus.

Mange virksomheder er interesseret i at købe login- og adgangskort som en serviceydelse, da de ønsker at fokusere på deres kerneforretning.

– De mangler dedikeret personale til at håndtere produktionen af kort, og de vil ikke bruge penge på udstyr og vedligehold. At købe kort som en tjeneste fra os indebærer, at Nexus tager hånd om alt: kunden gør kun nogle klik i den brugervenlige bestillingsportal, derefter leveres de færdige kort, forklarer Gustaf Broman.

Nexus korttjeneste har et dokumenteret business case, garanterer høj og kontinuerlig kvalitet samt giver ubegrænset kapacitet.

– Tjenesten er rigtig populær, men der er mange forskellige slags kortteknikker, adgangssystemer og visuelle sikkerhedselementer, som gør det til en kompleks opgave at forstå, hvilke slags kort og konfigurationer en kunde har brug for, siger Gustaf Broman.

Den nye onboarding-proces gør det meget enklere og mindre tidskrævende at skabe det personlige onlinekatalog med forkonfigurerede kort, siger Gustav Broman.

– Vores nye digitale step-by-step proces guider forhandlere og kunder, så de får de rigtige ret kort til deres adgangssystemer og systemer til digital accesskontrol. Dette gør det muligt for vores forhandlere at tilbyde kort som tjeneste i stor skala, siger han.

I forbindelse med, at onboarding-processen digitaliseres og flyttes til onlineportalen Nexus GO, skifter korttjenesten navn fra Nexus Online Services til Nexus GO Cards as a Service.

– Vi opgraderer også vores webshop, ændrer navn og flytter registreringsprocessen til Nexus GO. I Nexus GO Webbhop kan man bestille alt, hvad man har brug for, for at lave sine kort på egen hånd. Nogen foretrækker at lave en del eller alle sine kort selv, da er afhængige af at kunne uddele nye kort med det samme, slutter Gustaf Broman.