Thomas Lausten bliver CEO for Mobotix

Thomas Lausten, ny CEO for Mobotix.

– Jeg har haft nogle fantastiske år hos Milestone Systems, men jeg kunne ikke takke nej, da jeg blev tilbudt denne stilling, kommenterer Thomas Lausten, da Securityworldmarket.com kontakter ham

Mobotix, der har hovedkontor i Langmeil, Tyskland, udvikler produkter inden for IP-videoovervågning, og da især kameraer og VMS. Selskabet lancerede sit første IP-kamera allerede i 2000. Fem år senere introducerede virksomheden sit første VMS-software.

I marts 2016 gik Konica Minolta ind som hovedejer ved at købe cirka 65 procent af aktierne i selskabet. I dag har Mobotix cirka 400 ansatte og en omsætning på hen ved 80 millioner euro. Med Konica Minolta som majoritetsejer har Mobotix også fået en resursestærk partner hvad produktudvikling angår.

Mobotix’ produkter distribueres i mere end 80 lande. Virksomheden har filialer i New York, Madrid, Paris, Tokyo og Sydney,

– Mobotix er en spændende virksomhed og en pioner inden for IP-video, som altid har været på forkant rent teknisk. Og jeg ser det som en stor udfordring nu at få lov til at stå i spidsen for virksomheden, siger Thomas Lausten, der tiltræder posten som CEO den 15. juni.