Ny serie af skærme fra Hikvision


Hikvision lancerer en serie af professionelle, LED-baggrundsbelyste TFT LCD-skærme tilpasset overvågning og alarmcentraler.

Den ny serie tilbyder robuste skærme i modellerne 19”, 21” 32” og 42”, som giver skarpe billeder og fortrinlig billedkvalitet. Skærmene er en ideel løsning for alt lige fra generel overvågning til kritisk 24/7-overvågning, og de fås med 170 graders vidvinkel for fleksibel placering og visning, fremragende billedbehandling, præcis farvegengivelse og hurtig responstid, der er en professionel skærm værdig.

Monitorerne er utrolig holdbare og har som alle Hikvisions skærme HDMI- og VGA-indgange samt BNC (Loop) og DVI-indgange på visse modeller. De drives med 12VDC eller 230VAC og giver installatører mulighed for enkel integration og kompatibilitet med analoge kameraer, DVRer og NVRer.

Skærmene er bygget til 24/7-overvågning, har udvidet livslængde og er en perfekt løsning for eksempel på offentlige steder, i detailhandlen, i forretninger, sygehuse, skoler, boligområder og transporthubs. Vægbeslag og lydindgang indgår i standardudgaven, og skærmene giver installatører og slutkunder sindsro takket være deres pålidelighed og lange livslængde, og de behøver ingen vedligeholdelse.

Hikvision har også lanceret DS-D5019QE, en ny økonomisk 19” LED-baggrundsbelyst skærm, som understøtter de fleste applikationer til overvågning. Den har VGA, eller VGA + HDMI (-B model) og tilbyder 1366x768 HD-opløsning i widescreen samt et fantastisk billede takket være dens superstore 100.000.000:1-dynamiske kontrastforhold. Den nye 19” monitor er et perfekt valg for alle, der vil opfylde behovet for overvågning i hverdagen.