COPENHAGEN 27-28 September 2017
Bella Center, København
BESØGERE

Velkommen til SecurityUser Expo

27.-28. september 2017, Bella Center, København

Gå ikke glip af SecurityUser Expo - Danmarks største messe omhandlende alt inden for sikkerhed og brandsikring.

Sikkerhed gavner lønsomhed! At satse på tryghed resulterer i bedre økonomi. Det er det, SecurityUser Expo dybest set handler om.

Messens indgang (indgang øst) befinder sig mellem Hotel Bella Sky og Bella Center metrostation.

UTSTILLERE
KONFERENCER
SikkerhedsBankett - Brian Mørk underholder
02. Tryghedskameraets dag

 27-09-2017 | 13:00 - 14:30
 

Tryghedskameraets dag

Onsdag den 27. september, klokken 13.00-14.30, finder minikonferencen Tryghedskameraets dag sted i på den åbne scene på Security User Expo. Dagens to emner er videoanalyse og datasikkerhed. Et panel bestående af eksperter fra fire af verdens førende producenter af overvågningskameraer og video management software, nemlig Hikvision, Bosch, Avigilon og Axis, vil beskrive mulighederne i dagens sikkerhedskamera, samt hvordan data- og cybersikkerheden kan forbedres.

 

Talere Tryghedskameraets dag

13.00 Videooanalyse – hvad kan dagens intelligente kameraer? Paneldiskussion Denne paneldiskussion belyser, hvad overvågningskameraet model 2017 er i stand til. Hvordan kan de ”intelligente” kameraer hjælpe os i kampen mod kriminalitet og terror? Hvilke kommercielle fordele kan kameraer med videoanalyse bidrage til? Hvad er Deep Learning, og hvordan kan den teknik bidrage til yderligere fordeler for individer, erhvervsliv og samfund?

Paneldeltagere: Anders Karlsson, PPM hos Bosch Security; Michael Kragh, Regional Sales Director Nordics hos Avigilon; Michael Hygild Sørensen, Team Sales Manager hos Hikvision, og Björn Callenfors, Distribution Account Manager Axis Communications, Axis.


13.30 Kameraovågningssystemer og datasikkerhed – hvordan kan den blive bedre?
Vi lever en tid med Internet of Things (IoT), hvor stadig mere teknik bliver opkoblet og arbejder sammen for at give merværdi i form av effektivitet, bekvemmelighed og sikkerhed. Men hver opkoblet enhed indebærer også en risiko for indtrængen i netværket. Det gælder også sikkerhedskameraer, encodere och NVR-enheder. Hvordan sikrer man systemernes enheder mod indtrængen? Hvad kan sikkerhedsbranchens aktører gøre for at bidrage til større datasikkerhed?

Paneldeltagere: Anders Karlsson, Bosch; Michael Kragh, Avigilon; Michael Hygild Sørensen, Hikvision, og Björn Callenfors, Axis. 

Moderator på Tryghedskameraets dag vil være Anders Kjerulff, videnskabsjournalist på Radio 24/7.


14.00 Den ny persondataforordning. Betydning? Hvad ved vi nu? Hvad mangler vi svar på?
Vi ser på den vedtagne EU-forordning om persondatabeskyttelse, som træder i kraft i Danmark 25. maj 2018. Der er talt og skrevet meget om forordningen og der bliver holdt kurser i den for virksomheder. På Security User Expo får vi på 20 minutter en nyttig update på, hvad forordningen betyder, hvad vi ved nu, og hvad vi mangler svar på.

Taler: Direktør Kasper Skov-Mikkelsen, SikkerhedsBranchen.


14.30 Minikonferencen slutter.


Konferencerne på Security User Expo finder sted på en åben scene på udstillingsområdet. Der er gratis adgang for alle messebesøgende, og tilmelding er derfor ikke nødvendig.

Copyright © 2020 AR Media International AB