01-01-1900

Ny försäljningschef på SSF Service

Monika Johannesen, nytillträdd försäljningschef för utbildnings- och konsultverksamheten vid SSF Service AB.

Monika Johannesen tillträder idag rollen som försäljningschef för utbildnings- och konsultverksamheten vid SSF Service AB. Hon kommer närmast från tjänsten som försäljningschef på Vindico Group AB.

Monika Johannesen har stor erfarenhet av arbete inom både försäljning och säkerhet där hon bland annat varit Area Sales Manager, försäljningschef och Eventmanager för olika verksamheter och produkter. Monika har även varit platschef för säkerheten på EuroClub under Eurovision 2016 och är engagerad inom ASIS som är en ideell organisation för säkerhetschefer och andra ledare inom säkerhet.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Monika som försäljningschef och vi ser mycket fram emot att hon kommer att stärka och utveckla vår position inom utbildnings- och konsultverksamheten, säger Annika Brändström, VD SSF Stöldskyddsföreningen.

Monika tillträder sin tjänst på SSF idag, den 1 februari.

– Jag känner mig verkligen laddad inför att börja på SSF och där kunna bidra med min erfarenhet och nya idéer. Det ska också bli spännande att få jobba inom både konsult- och utbildningsområdet, kommenterar Monika Johannesen.


Leverandører
Ændre marked
Tilbage til toppen