30-10-2023

Sectech slog alle rekorder

Antallet af seminardeltagere steg fra 782 personer i 2021 til 1.090 i 2023.

Sikkerhedsmessen Sectech, som fandt sted i Stockholm i sidste uge, blev en stor succes og tiltrak 3.075 besøgende samt yderligere 786 personer, der repræsenterede de 115 udstillere på stedet.

Seminarerne baseret på paneldiskussioner om teknologitendenser på sikkerhedsmarkedet tiltrak 1.090 deltagere – en ny rekord.

Flere besøgende, flere udstillere og flere seminardeltagere. Der var således sat hak ved alle kvantitative felter, men det er især den positive respons fra udstillere og besøgende, som Deniz Baykal, projektleder for Sectech, ønsker at fremhæve:

- De fleste mener, at årets Sectech var den bedste udgave nogensinde. Det sagde jeg også i 2021, men det er lige så sandt her i 2023, siger hun.

Rekordmange seminarbesøgende

Lennart Alexandrie, der er ansvarlig for Sectechs seminarprogram, supplerer:

- Der har aldrig tidligere været så mange tilmeldte seminardeltagere. Rekorden fra 2021 var 782 deltagere – i år var der 1.090. Det er meget interessant, da vores program jo ikke er særlig bredt. Det er primært baseret på paneldiskussioner omkring nicheteknologiområder. Kriminalitetsbekæmpelse mere generelt er noget, vi overlader til den bredere Skydd-messe, som finder sted i Stockholm næste år.

Paneldebatterne om intelligent videoovervågning og privatlivsvenlig teknologi tiltrak sig størst interesse med henholdsvis 102 og 104 deltagere. Men mange kom også til paneldebatterne om åbne systemer og skyen, og foredraget af Alcatraz AI-grundlæggeren Vince Gardazhiev, om hvordan ansigtsgodkendelse kan bruges til adgangskontrol på en privatlivsvenlig måde, tiltrak også mange tilhørere.

Langdistance-gæster tilbage

- I 2021 fik vi et tab på omkring hundrede internationale besøgende, men vi oplevede også, at mange tidligere års svenske Sectech-gæster sprang turen til Stockholm over af covid-mæssige grunde. I år kom de tilbage igen, siger Deniz Baykal.

Næsten 4.000 mennesker på messen

Tæller man det samlede antal personer på stedet, det vil sige besøgende og udstillermedarbejdere, blev rekorden fra 2019 også slået i 2023. Antallet af personer på standene udgjorde i år 740 mod 625 personer i 2019. Og i alt 3.419 kom til Sectech i 2019, mens dette års arrangement registrerede 3.861 deltagere.

- Vi er selvfølgelig tilfredse med resultatet og ikke mindst den positive tilbagemelding, vi har fået fra både udstillere og besøgende. Det viser, at Sectech med sin nicheprofil har en vigtig funktion at udfylde. Behovet for viden er stort, når det kommer til sikkerhedsteknologi, ikke kun på leverandørniveau, men også på slutkundeniveau, som var stærkt repræsenteret blandt seminardeltagerne, slutter Lennart Alexandrie.



Leverandører
Ændre marked
Tilbage til toppen
Luk